Site logo

Kom med i Forfatteroversigten

– og få del i alle fordelene

Bogbrancheguiden er drevet af forfattere og for forfattere først og fremmest. En udbygning på NewPub-fællesskabet, der siden 2011 har været gratis forum for vidensdeling mellem forfattere af alle slags.

Med en profil (se profiler her) får du let og billig adgang til at øge din egen og dine bøgers synlighed, gebyrfri booking, interviews, rabatter og support – alt efter behov. (Og du kan snart komme med i vores nye, store samarbejde med boghandlerne). 

Har du udgivet en bog – eller er du på vej med din første – så kan du blive en del af vores hastigt voksende forfatteroversigt og få både fordele og indflydelse. 

Du kan vælge mellem tre pakker – prisen følger reelt hvor meget af vores tid du ønsker at bruge. Du kan opgradere når som helst og nedgradere én gang årligt.

Frem til 1/8 2024 er der 300 kr. rabat på begge Komplet-pakker. Kontakt os for rabatkode. info@bogbrancheguiden.dk

Vælg pakke efter behov for service og og tjenester:

Basis

Gør-det-selv
kr 149 Pr. år
  • Profilside / mikrohjemmeside
  • Gebyrfri booking

Komplet

Med service og rabatter
kr 499 Pr. år
  • Alt i BASIS-abonnement +
  • 'Forfatter i Stuen' inkluderet
  • Hjælp til det grafiske
  • Annoncering på 'Bøger på vej'
  • Rabatter til værdi af kr. 1000+
Forfatter i stuen

KompletPlus

+ ekstra hjælp og synlighed
kr 1199 Pr. år
  • Alt i KOMPLET-abonnement +
  • Hjælp til opsætning af profilside
  • Bannerannoncering 2x14 dage

Basis

Basispakken er for dig, der sagtens selv kan klare opsætning af profil og billedbehandling, og som primært ønsker en nem hjemmeside med muligheden for at blive synlig online og at blive booket til arrantementer.

Din egen mikrohjemmeside

Du kan faktisk nøjes med denne profilside som din forfatterhjemmeside. Men har du allerede en ‘rigtig’ hjemmeside, så link til den herfra – det er der god SEO-værdi i.

Forfatterbooking uden gebyrer

Oplys på din profil hvilke typer opgaver, du kan bookes til, og så kan biblioteker, boghandlere, læseklubber, virksomheder og andre nemt finde og booke dig til foredrag, oplæsning og meget andet. Vi tager ingen gebyrer!

Tjek de to andre pakker, før du beslutter dig.

Komplet

Denne pakke er for dig, der vil deltage i ‘Forfatter i Stuen’ og/eller ønsker eksponering af din nye bog, hjælp med det grafiske på din profil og kan bruge de gode rabatordninger.

‘Forfatter i Stuen’

Mulighed for at din forfatterprofil bliver vist på den liste, hvor læsergrupper kan invitere forfattere hjem i stuen til en hyggelig snak om – og salg af – dine bøger. Læs mere her.

Hjælp til det grafiske

Så snart du har oprettet din profil, kan du få hjælp til at lave et flot coverbillede og galleri,  så din profil ser fuldt professionel ud.

Lancering af dine nye udgivelser

Send os materiale til oversigten over ‘Nye bogudgivelser’ – tekst, omslag, m.v., og så viser vi din nye udgivelse med omtale på hjemmesiden.

Rabatter til værdi af +1000 kr.

– 500 kr. (10 % rabat) på fuld lydbogsproduktion hos Riipod
– 3 måneders gratis abonnement på Bogmarkedet – herefter mulighed for intropris.
– 15 % på annoncer på Bogmarkedet
– 10 % rabat på enhver form for bogproduktion hos Toptryk
– 20 % rabat på roll-ups, foldere, løsblade, postkort og plakater hos Toptryk
10 % rabat på rådgivningspakker hos Bogbrancheguiden

– og flere er på vej.

Tjek også KOMPLET+ før du beslutter dig for en pakke

KompletPlus

KompletPlus er tiltænkt dig, som kan bruge hjælp til at sætte din profil op og/ eller ekstra stor synlighed med bannerannoncering.

Bannerannoncering

Abonnementet inkluderer årligt 2×14 dages bannerannoncering på Bogbrancheguiden med et ‘midterbanner’ (værdi 1.665 kr.). Brug det f.eks. i forbindelse med bogudgivelse, julesalg eller deltagelse på messe.

Fuld hjælp til opsætning af profilside

Så snart du har oprettet din profil, kan du få hjælp med den videre opsætning – cover, layout, billeder m.m. – så din profil ser fuldt professionel ud. Og du kan få tips og sparring til din tekst. 

Overvågning og service af din side

Vi overvåger løbende din profilside og sikrer, at links virker, at billeder er i god kvalitet, cover har rette format m.v. Og vi kontakter dig, hvis vi mener, der er noget, som bør rettes eller opdateres.

Sådan gør du

1. Klik på ‘Tilmeld’-knappen

2. Klik på den pakke, du ønsker

3. Opret din profil

4. Udfyld betalingsoplysninger

Når betalingen er gennemført og vi godkender din profil, er den online!

NB – Læs gerne vores guide inden du opretter din profil.

Det med småt

Alle som har skrevet og udgivet, eller du, som er på vej med din første bog, kan oprette en forfatterprofil på Bogbrancheguiden.dk.

Vi forbeholder os retten til løbende at ændre de medlemsrabatter, vi har anført i pakkerne, efterhånden som vi forhandler os frem til forskellige aftaler.

Der betales for medlemskab for et år ad gangen, og et abonnement fornyes automatisk ved periodens udløb.

Nogle services har en begrænsning, jfr. listen ovenfor.