Om Bogbrancheguiden

Bogbrancheguidens formål er at åbne bogbranchen

      • at gøre det nemt for forfattere, forlag og virksomheder at finde de professionelle leverandører – store som som små – der bidrager til bøgers og tryksagers proces fra idé til salg.
      • at gøre det nemt for foreninger, biblioteker, virksomheder og mange andre at finde og komme i kontakt med forfattere – og finde dem der kan bookes til optrædender af mange slags.
      • at gøre det nemt for forfatterne at finde hinanden

Det er desuden ønsket at hjælpe nye og mindre erfarne forfattere og udgivere til indsigt i bogbranchen og de muligheder, krav og faldgruber, der kan knytte sig til udgivelse.

Brug også NewPub-fællesskabet:

Vi anbefaler forfattere, selvudgivere og alle leverandører at melde sig ind i det store, kollegiale branchefællesskab NewPub (New Publishing), hvor alle hjælper alle kollegialt med at besvare spørgsmål om at producere og udgive bøger.

Bogbrancheguiden drives af Karsten Pers og Sarah Jacobsen

Karsten Pers har siden 2011 drevet forfatter- og bogbranchefællesskabet NewPub, som i dag har mere end 3500 medlemmer, mere end 10 Facebookgrupper og i 2021 var største udstiller på Bogforum i Bella Center. Karsten sidder i Kulturministerens Bogpanel, følgegruppen, som repræsentant for selvstændige udgivere/selvudgivere. Karsten har solgt tæt på 100.000 eksemplarer af sine bøger.

Sarah Jacobsen er ildsjæl, iværksætter, webdesigner, webshop-indehaver og webmaster for NewPub. Herudover er hun forlægger for sin forfatter-ægtemand. Igennem sidstnævnte har Sarah stor erfaring med udgivelse og marketing af skønlitteratur, i særdeleshed i de engelsksprogede lande via Amazon.

Bogbrancheguiden ApS
Langgade 40
4780 Stege
info@bogbrancheguiden.dk

Karsten Pers