Site logo

Om Bogbrancheguiden

Bogbrancheguiden har som formål at bygge broer mellem alle i og omkring bogbranchen. B.la. ved:

    • at gøre det nemmere for forfatterne at finde de forlag, som det kan være relevant at sende et givent manus til.
    • at gøre det nemt at finde professionelle leverandører – store som som små – der bidrager til bøgers og tryksagers proces fra idé til salg.
    • at gøre det nemt for foreninger, biblioteker, virksomheder og andre at finde og komme i kontakt med forfattere – og finde dem der kan bookes til optrædender af mange slags.
    • og mange nye tjenester er under udvikling.

Det er desuden ønsket at hjælpe nye og mindre erfarne forfattere og udgivere til indsigt i bogbranchen og de muligheder, krav og faldgruber, der kan knytte sig til udgivelse.

Brug også NewPub-fællesskabet:

Vi anbefaler forfattere og leverandører at melde sig ind i det store, kollegiale branchefællesskab NewPub (New Publishing), hvor alle hjælper alle kollegialt med at besvare spørgsmål om at producere og udgive bøger.

 

Bogbrancheguiden drives af Karsten Pers og Sarah Jacobsen

Karsten Pers er succesfuld fagbogsforfatter på både store forlag og som ‘selvudgiver’. Karsten har siden 2011 drevet NewPublishing-fællesskabet for forfattere og bogbranche med nu mere end 3500 medlemmer, og har arbejdet med boghandlere, forlag, distributører og Bogforum. Karsten sidder i følgegruppen til Kulturministeriets Bogpanel og var modtager af Saxo/bogbranchens Innovationsprisen 2013. 

Læs mere om Karsten her

 

Sarah Jacobsen er ildsjæl, iværksætter, webdesigner, webshop-indehaver og webmaster for NewPub. Herudover er hun succesfuld forlægger for sin forfatter-ægtemand. Sarah har solid erfaring med udgivelse og markedsføring af skønlitteratur særligt i de engelsksprogede lande via Amazon.

Bogbrancheguiden ApS
Langgade 40
4780 Stege
info@bogbrancheguiden.dk

Karsten Pers