Site logo

Bliv fundet og bedre forstået

Opret profil som Medudgiver/hybridforlag/forlagsservice 

Forklaring: Forlag og virksomheder, som tilbyder udgivelsesmodeller i zonen mellem traditionel forlagsudgivelse og selvudgivelse. Altså udgivelse, hvor der indgår en grad af egenbetaling fra forfatteren, og hvor rettigheder og royalties er balanceret efter forfatterens egenbetaling. Traditionelle forlag, som også opererer med denne type aftaler, kan oprette profil både her og som traditionelt forlag. 
Vi kalder det under ét – hybridudgivelse.

Markedsføring:  På Bogbrancheguiden er vi overbeviste om at hybridmodeller vil blive attraktiv for flere og flere forfattere. I 2024 vil vi sætte fokus på de mange mulige modeller gennem nyhedsbreve, artikler og opslag. 

Opret nu:

(Tid: Ca. 20 minutter)

Klik på knappen nedenfor og vælg ‘pakken’.

Opret din annonce ved at udfylde tekstfelter og uploade billeder
(du kan til  hver en tid forfine og opdatere profilen efterfølgende).

Indtast dine kontaktoplysninger og betalingskort-oplysninger.

Benyt også vores Guide til at oprette profil til at udnytte mulighederne bedst og anvende den nemme cover-skabelon.


God fornøjelse!

Samarbejde

– om at højne anseelse og brug

For at beskytte forfatterne, især førstegangsforfattere, der selv både skal (med)finansiere udgivelsen og samtidig evt. afgive rettigheder, stiller Bogbrancheguiden krav til de deltagende virksomheder om tydelighed, ordentlighed og transparens i aftaler og service.

Feltet har et ærgerligt renommé baseret i flosset moral hos flere udbydere, og det nedladende begreb ‘vanity press’. Vi ønsker at fremme hybridmodeller gennem dialog og samarbejde med vores annoncører, så vi kan hæve modellernes anseelse til fordel både for forfatterne og vores deltagende annoncører