Site logo
No Image Available

Turkish Delight

 Forfatter: Anjelica Søndergaard  Genre: Skønlitteratur generelt  Forlag: Brændpunkt  Udgivelse: 19. maj 2023  Mød og kontakt forfatteren
 Om bogen:

Bagsidetekst:
Venindegruppen bestående af Maya, Charlotte, June og Cecilia har holdt sammen i mere end 20 år og delt hinandens op- og nedture gennem livet.
De er nu i 40’erne og skal for første gang på ferie sammen – til Tyrkiet; et land, ingen af dem har rejst i før.

Vi møder veninderne under deres ferieforberedelser og bliver herefter inviteret med til den skønne kystby Cennet, hvor de sammen skal navigere i et land og en kultur, der er meget
anderledes end det, de kender. Undervejs skaber de minder for livet, mens de lærer nye overraskende sider ved hinanden at kende.

Hvorfor er den generte Cecilia så meget mere anspændt og krakilsk end normalt? Hvad skjuler den perfekte Charlotte for sin mand – og for sine veninder?

Får spasmageren Maya overvundet sine usikkerheder, hvad er den selvsikre Junes store hemmelighed, og hvad skal der ske med Haci, den søde tjener fra restauranten?
Og sidst, men ikke mindst: Hvad i alverden er Turkish Delight?

Kom med på en uges venindeferie sydpå fyldt med grin, sol, kulørte drinks, romantik, hjertevarme og ærlige samtaler mellem gode veninder.

Forfatter-info:
Anjelica Søndergaard (f. 1975) er opvokset i Hvidovre på Københavns Vestegn, i en tryg kernefamilie. Med en bred faglig baggrund inden for både digital marketing, kommunikation og personlig udvikling, lancerede Anjelica i 2020 virksomheden SoMe for Begyndere. Her undervises andre mindre virksomheder i, blandt andet, kunsten at bruge storytelling i sine tekster.

Anjelica har altid været fascineret af, at ord kan skabe billeder og stemninger, der kan få en læser til at føle noget bestemt. Eller helt at forsvinde ind i andre verdener. Om ikke andet for et øjeblik.

Så da den rigtige idé dukkede op i slutningen af 2021, agerede hun med det samme. Og tre måneder senere var Turkish Delight en realitet.

Inspirationen kom fra de utallige ferier, hun har været på i Tyrkiet med familie og venner, igennem snart 20 år. Undervejs er husket og nedskrevet i hundredvis af sjove og anderledes historier og oplevelser, med forskellige mennesker og situationer som omdrejningspunkt.

Debut-romanen Turkish Delight er baseret på disse fortællinger, og er en kæmpe kærlighedserklæring til både venindeskabet og den magi der opstår, når man siger ja til eventyret i hverdagen.


 Retur til Nye bøger ...