Site logo

Anjelica Søndergaard (f. 1975) er opvokset i Hvidovre på Københavns Vestegn, i en tryg kernefamilie. Med en bred faglig baggrund inden for både digital marketing, kommunikation og personlig udvikling, lancerede Anjelica i 2020 virksomheden SoMe for Begyndere. Her undervises andre mindre virksomheder og forfattere i, blandt andet, kunsten at bruge storytelling i sine tekster og at annoncere, så verden kender til en vare/service/udgivelse.

Anjelica har altid været fascineret af, at ord kan skabe billeder og stemninger, der kan få en læser til at føle noget bestemt. Eller helt at forsvinde ind i andre verdener. Om ikke andet for et øjeblik.

Så da den rigtige idé dukkede op i slutningen af 2021, agerede hun med det samme. Og tre måneder senere var Turkish Delight en realitet.

Inspirationen kom fra de utallige ferier, hun har været på i Tyrkiet med familie og venner, igennem snart 20 år. Undervejs er husket og nedskrevet i hundredvis af sjove og anderledes historier og oplevelser, med forskellige mennesker og situationer som omdrejningspunkt.

Debut-romanen Turkish Delight er baseret på disse fortællinger, og er en kæmpe kærlighedserklæring til både venindeskabet og den magi der opstår, når man siger ja til eventyret i hverdagen.

Fun-Facts om forfatteren:

  • Boede nærmest på det lokale bibliotek som barn og ung teenager. (Og har med stor sandsynlighed en uofficiel lokal-rekord i antal udlånte, og læste, bøger pr. uge!).
  • Har endnu ikke mødt et menneske, der ikke havde mindst én interessant historie med i bagagen.
  • Er aldrig blevet rigtig voksen, (jævnfør de konventionelle normer), og er stadig vild med både computerspil, udklædningsfester, forlystelsesparker, superhelte film, kulørte paraplydrinks og dans til den lyse morgen.
  • Har altid gået sine egne veje, og har valgt et liv hvor rejser, karriere, selvransagelse, gode oplevelser og personlig frihed har hovedrollerne.
  • Bor i et lille hyggeligt rækkehus med sine fire internatskatte og en mindre stime akvariefisk.
  • Var over 40 år, før hun fandt ud af, hvad hun vil være, når hun “bliver stor”.
  • Elsker sort humor, skæve mennesker og røverhistorier.
  • Har siden de tidlige teenage-år drømt om at få udgivet en bog på et forlag. (Og hun kan stadig ikke helt forstå, at den drøm nu går i opfyldelse ved sit allerførste forsøg på at skrive en roman!).

Om Turkish Delight:

Maya, Charlotte, June og Cecilia har været veninder i mere end 20 år, og har delt livets op- og nedture med hinanden igennem årene.

De er nu alle i 40’erne, og skal for første gang på ferie sammen til Tyrkiet. Et land ingen af dem har rejst i før.

I den skønne kystby Cennet kommer de tættere på hinanden og skaber minder for livet, når de sammen skal finde ud af, hvordan man navigerer i en kultur og et land, hvor man ofte gør tingene på anderledes måder end i lille Danmark.

Undervejs lærer pigerne også nye overraskende sider af hinanden at kende.

For hvorfor er den lidt generte Cecilia så meget mere anspændt og krakilsk, end hun plejer at være?

Hvad skjuler den perfekte Charlotte for sin mand OG for sine veninder?

Får spasmageren Maya overvundet sit mindreværdskompleks, og hvad skal der ske med Haci, den søde tjener fra restauranten?

Hvad er den selvsikre Junes store hemmelighed, som ingen af veninderne i deres vildeste fantasi havde set komme?

Og sidst, men ikke mindst: Hvad i alverden er Turkish Delight?!?

Kom med på en uges ferie sydpå fyldt med masser af grin, sol, sommer, farverige paraplydrinks, overraskelser, romantik, hjertevarme og ærlige samtaler mellem gode veninder.

Turkish Delight udkom 19. maj 2023 på Forlaget Brændpunkt.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Debat, skrivekursus, masterclass, skrivesparring, undervisning

Jeg deltager i 'Forfatter i Stuen'

'Forfatter i Stuen'

Forfatterens vilkår vedr. ‘Forfatter i Stuen’

Lokation: Inden for S-togsnettet, da jeg ikke har bil.
Min. antal: 6 personer. Intet max antal.

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening, Skønlitterære Forfattere

Forlag forfatteren har udgivet på

Brændpunkt, Lind & Co

Titler

Turkish Delight

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.