Site logo
No Image Available

Mindful Maling – Få mod til at følge din indre stemme

 Forfatter: Anne Grethe Pind  Genre: Fagbog / brugsbog  Udgivelse: 20. marts 2023  Mød og kontakt forfatteren
 Om bogen:

– Har du lyst til at udvikle dig?
– Vil du gerne være bedre til at lytte til din indre stemme?
– Drømmer du om en mere meningsfuld hverdag?

Det er ikke altid let at regne ud, hvad vi søger. Vi tror noget, men tør vi lytte til vores indre stemme, siger den ofte noget andet. Med Mindful Maling bruger du naturen og maleriet som øjenåbnere for din personlige udvikling og bliver ledt på rette vej i forhold til at leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Når du udtrykker dig gennem billedsproget, åbner du for en ny dimension i dig selv og får indsigter, som kan være svære at indfange, hvis du kun tænker rationelt. Mindful Maling skærper dit fokus på de følelser, der opstår, når du maler. Det er i koblingen mellem dit billede og din følelsesmæssige reaktion på det, at en af nøglerne til fornyet kraft og transformation ligger. Du vil ofte opleve lettelse og forløsning og tydeligere kunne se, i hvilken retning du skal i livet.

Bogen giver dig en indføring i, hvad Mindful Maling er, og du bliver guidet igennem de væsentligste arbejdsprocesser og teknikker, så du selv kan arbejde med metoden. Derudover beskriver Anne Grethe sin egen personlige rejse, og hvordan hun har brugt naturen og maleriet til at navigere i livet og træffe bedre beslutninger ved at lytte til sin indre stemme. Igennem hendes rejse og eksempler på kursisters maleprocesser bliver du inspireret til at gå på opdagelse i det du selv maler, så du kan nå frem til en hverdag fyldt med begejstring og mening.

Anne Grethe Pind

OM FORFATTEREN

Anne Grethe Pind har altid lyttet til sin intuition og haft mod til at følge den. Hun har været kunstmaler på fuld tid i mere end tyve år og har i sin bolig kunstgalleri med egne malerier i personlige omgivelser. Anne Grethe Pind afholder kurser i Mindful Maling, hvor hun støtter kursister i at lytte til deres indre stemme og fremme deres personlige udtryk. En metode, hun har udviklet efter selv at være kommet ud af kriser med intuitiv maling. Anne Grethe Pind udbyder tillige foredraget `Kunsten at se, i natur og maleri´, hvor hun fortæller om de store spring, hun har taget i livet, vejledt af naturen og sine malerier.

Anne Grethe Pind er datter af hestehandler Georg Andersen og er opvokset på Hestehandlergården i Vamdrup som efternøler med tre omsorgsfulde ældre søskende. Anne Grethe har malet siden sin barndom og har hele livet fulgt mange forskellige tegne- og malekurser. Da hun sluttede sin it-karriere, uddannede hun sig yderligere et år på Svendborg Kunstskole og flere år på en spirituel kunstskole på Djursland. Anne Grethe Pind er uddannet mindfulness instruktør fra At Work. Ved hele tiden at have taget maleriet med sig i livet har Anne Grethe udviklet en god balance mellem venstre og højre hjernehalvdel, som hun udnytter på sine kurser i Mindful Maling.

Anne Grethe Pind har altid lyttet til sin indre stemme og haft mod til at følge den. Hun har været kunstmaler på fuld tid i mere end 20 år og har kunstgalleri med egne malerier i sin bolig. Lige siden hun var barn, har hun malet, og igennem hele livet har hun fulgt mange forskellige tegne- og malekurser og videreuddannet sig på blandt andet Svendborg Kunstskole og på en spirituel kunstskole på Djursland. Hun står bag metoden Mindful Maling, som hun har udviklet efter selv at være kommet ud af kriser med intuitiv maling. I dag holder hun mange kurser i Mindful Maling, hvor hun støtter kursister i at lytte til deres indre stemme og finde mod til at udleve deres drømme.

Forud for sin professionelle karriere som kunstmaler har Anne Grethe Pind, der er uddannet civilingeniør, haft et succesfuldt virke i it-branchen. Som it-pioner har hun været med til at designe og indføre det betalingsservicesystem, som er blevet til Nets, hun har haft egen rådgivende it-virksomhed og har stået bag et softwarehus, der blev kåret til Danmarks bedste. Efter hun solgte softwarevirksomheden i 1994, har hun fokuseret på livet som kunstmaler. Fordi Anne Grethe Pind altid har haft maleriet med i livet, har hun udviklet en god balance mellem venstre og højre hjernehalvdel, som hun udnytter i sin undervisning. Privat har hun haft mod til at gøre det,

hendes indre stemme har fortalt hende, også selv om det har betydet, at hun skulle gå utraditionelle veje. Hun blev f.eks. efter 19 års skilsmisse gift med sin mand igen. ”Når vi giver hinanden fri til at udleve vores drøm, kan ægteskabet holde eller genoplives,” er en af Anne Grethe Pinds teser.

Udtalelser fra kursister på Mindful Maling:

Maleprocessen har været rigtig god for mig. Den har givet mig styrke og tro på, at jeg ad den vej kan finde ind til min indre stemme. Anne Grethe fik mig til at se ting i et nyt lys, og jeg fik idéer og indsigt i mig selv til at komme videre i livet. Mindful Maling er ren medicin for mig.

Erica Langvand, helsesekretær, Norge

Jeg havde lagt mit maleri på hylden og ønskede at komme ned i kroppen og genfinde min kreative sjæl. Kurset var meget inspirerende og på et overraskende højt niveau. (…) Jeg fik god personlig vejledning af Anne Grethe, som skubbede til mit mod. Jeg er vild med Anne Grethes spirituelle tilgang og hendes vise ord. Jeg tog med mig hjem det at kunne arbejde på papir, at give slip og lade intuitionen guide mig, og jeg nød det hyggelige samvær med skønne, åbne og livsglade kvinder.

Lone Wittendorff, psykoterapeut, stresscoach og forfatter

Jeg ønskede at finde min indre kunstner frem ved at komme ind i processen med at skabe noget med hænderne på et lærred. Det var en god proces at komme dybere ind i sjælen/sindet for at fremme det personlige udtryk. Kurset havde en god fremaddrevet proces, og det var godt med grænser (2 farver, venstre hånd). Jeg har fået lyst til at male og synes, at det mindfulde er genialt, fordi det fremmer individet, uden at man behøver blive en god maler. Tak, fordi du er en vidunderlig livsglad kvinde med nærmest umætteligt videbegær.

Ulla Marslew, læge


 Retur til Nye bøger ...