Bogen "Kunsten at se - i natur og maleri"

Med bogen `Kunsten at se- i natur og maleri` ønsker jeg at vise dig, at du gennem en maleproces kan få indsigter til at skabe mere mening og glæde i dit liv. Bogen lærer dig Mindful Maling, som er den metode, jeg underviser i for at få indsigterne til at opstå. Jeg viser dig også , at du ved at være åben og nysgerrig over for de mange små tegn, der vises dig i din hverdag, kan blive bedre til at stole på din intuition.

Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer om bogen:
Anne Grethe Pind beskriver ærligt og autentisk, hvordan hun gennem sit intuitive sind skaber malerier, der viser, hvad hendes inderste ønsker og behov er. At turde give slip på gamle overbevisninger og springe ud i noget nyt kræver mod og tillid. Anne Grethe Pind citerer Einstein:
`Vores rationelle sind er en trofast tjener, og vores intuition er en uvurderlig gave. Samfundet hylder tjeneren og har glemt gaven´.  Det er denne `Gave´, som Anne Grethe så levende fortæller om. Med historier fra sit eget liv fortæller Anne Grethe, hvordan hun gennem sine malerier har lært at `lytte til sjælen´ og hvordan hun har haft mod til at følge de indsigter, hun har fået til store spring i sit liv. I den sidste del af bogen er der en fin beskrivelse af, hvordan Anne Grethe giver sine erfaringer og metoder videre til deltagerne på kurserne i Mindful Maling. Bogen giver læseren inspiration til et personligt udviklingsforløb gennem kunsten at se og kunsten at lytte til sin intuition.
Lis Sandberg, psykoterapeut og meditationslærer

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Viser mit personlige Galleri med mine egne malerier, og fortæller gerne historier om malerierne i Galleri Pind i Kongens Lyngby.
Du kan på mail, mobil og sms booke tid for, hvornår du ønsker at besøge galleriet.

Foredraget "Kunsten at få indsigter gennem natur og maleri", hvor jeg i billeder viser, hvordan jeg er blevet vejledt af både naturen og mine malerier til at tage store spring i livet, som alle har ført til mere mening og glæde.

Maleriudstillinger ude. Mine malerier kan åbne dine øjne for noget, du skal se på i dit liv. Malerierne kan give mod til at tage de spring i livet, som du måske længe har drømt om, og som kan bringe mere glæde og mening ind i dit liv. Et maleri fortæller en historie - også om dig, der ejer det, og maleriet kan give dybde og substans til dine rum. Det kan vække til nysgerrighed, og det indbyder til spørgsmål og samtale. Jeg har altid lyttet til min indre stemme og haft mod til at følge den, og jeg brænder for at inspirere andre til at stole på deres indre stemme.

Malekurser i Mindful Maling, hvor du kan lære at lytte til din indre stemme og finde ind til din personlige malestil.

Medlem af

NewPub

Titler

Kunsten at se - i natur og maleri

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.