Site logo

Bogen "Mindful Maling"

Med bogen `Mindful Maling` ønsker jeg at vise dig, at du gennem en maleproces kan få indsigter til at skabe mere mening og glæde i dit liv. Bogen lærer dig malemetoden Mindful Maling, som er den måde, jeg underviser i på mine kurser for at få indsigterne til at opstå. Jeg viser dig også , at du ved at være åben og nysgerrig over for de mange små tegn, der vises dig i din hverdag, kan få mere mod til at følge din intuition.

  • Har du lyst til at udvikle dig?
  • Vil du gerne være bedre til at lytte til din indre stemme?
  • Drømmer du om en mere meningsfuld hverdag?

Det er ikke altid let at regne ud, hvad vi søger. Vi tror noget, men tør vi lytte til vores indre stemme, siger den ofte noget andet. Med Mindful Maling bruger du naturen og maleriet som øjenåbnere for din personlige udvikling og bliver ledt på rette vej i forhold til at leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Når du udtrykker dig gennem billedsproget, åbner du for en ny dimension i dig selv og får indsigter, som kan være svære at indfange, hvis du kun tænker rationelt. Mindful Maling skærper dit fokus på de følelser, der opstår, når du maler. Det er i koblingen mellem dit billede og din følelsesmæssige reaktion på det, at en af nøglerne til fornyet kraft og transformation ligger. Du vil ofte opleve lettelse og forløsning og tydeligere kunne se, i hvilken retning du skal i livet.

Bogen giver dig en indføring i, hvad Mindful Maling er, og du bliver guidet igennem de væsentligste arbejdsprocesser og teknikker, så du selv kan arbejde med metoden. Derudover beskriver Anne Grethe sin egen personlige rejse, og hvordan hun har brugt naturen og maleriet til at navigere i livet og træffe bedre beslutninger ved at lytte til sin indre stemme. Igennem hendes rejse og eksempler på kursisters maleprocesser bliver du inspireret til at gå på opdagelse i det du selv maler, så du kan nå frem til en hverdag fyldt med begejstring og mening.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Malekurser i Mindful Maling
Her kan du lære at lytte til din indre stemme og finde ind til din personlige malestil.

Viser mit personlige Galleri
med mine egne malerier i Galleri Pind, Tjørnevej 6, 2800 Kongens Lyngby.
fortæller gerne historier om malerierne
Du kan på mail, mobil og sms booke tid til:
tid til at besøge galleriet
tid til en event, som for eksempel polterabend

Foredraget "Indsigter gennem Mindful Maling"
I billeder viser jeg, hvordan jeg er blevet vejledt af mine malerier til at tage store spring, som alle har ført til mere mening og glæde.

Maleriudstillinger ude i virksomheder

Medlem af

NewPub

Titler

Kunsten at se - i natur og maleri

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.