Site logo
No Image Available

HALS: Mindful og bæredygtig strik

 Forfatter: Lene Krüger  Genre: Fagbog / brugsbog  Forlag: Knitters Agenda  Udgivelse: 5. maj 2023  ISBN: 9788799851812  Mød og kontakt forfatteren
 Om bogen:

Afstressende og miljøvenlig strik

Forfatter og strikdesigner Lene Krüger er aktuel med en ny dansk strikkebog med opskrifter på farvestrålende strik til halsen.

Forfatterens begejstring for natur og mindful strik er den røde tråd i bogen, der byder læseren på andet og mere end strikkeopskrifter:

– Personlige fortællinger og stemningsfyldte naturbilleder fra hjemegnen i HALS introducerer hver opskrift og giver læseren små indblik i inspirations- og designprocessen bag bogens modeller.
– Alle opskrifter ledsages af øvelser i mindful strik tilpasset den specifikke opskrift. Læsere uden forudgående kendskab til mindful strik kan sagtens være med, da der indgår en introduktion til emnet i bogen.
– Bogens midte byder på en række af opslag med afstressende naturbilleder, der kan dagdrømmes til, når der holdes pause fra strikketøjet.

Bogen imødekommer læseren, der som forfatteren, ønsker sig en grønnere strikkeprofil. Modellerne strikkes af kvalitetsgarn med den internationalt anerkendte GOTS certificering. Den sikrer bl.a. forbrugeren økologiske fibre og fravær af kræftfremkaldende, hormonforstyrrende og miljøskadende kemikalier i såvel produktion og produkt.

Det strikketekniske niveau er let til middel.

Lene Krüger har mere end 40 års strikkeerfaring og er bl.a. uddannet håndarbejdslærer.

Hun har tidligere skrevet bogen Strik en pause: Din guide til mindful strik, der udkom i 2020.


 Retur til Nye bøger ...