Ord om strik

Med en faglig baggrund som håndarbejdslærer, specialpædagog og bibliotekar skriver jeg  bøger om strik, hvis indhold rækker videre end strikkeopskrifterne, der naturligvis også er med.  Jeg  E L S K E R  at strikke, og mit overordnede mål med at skrive om strik er at formidle og holde liv i strikkeglæden, strikketraditionerne og det gode håndværk.

Jeg har en særlig interesse for mindful strik, hvor det handler om at optimere strikningens afstressende og meditative effekt. Strikning er af mange grunde godt for det mentale helbred og blodtrykket elsker det! Alt dette og meget mere handler min første strikkebog om:

Strik en pause: Din guide til mindful strik kan købes i boghandlen, via min hjemmeside  eller lånes på biblioteket, hvor den også findes som lydbog og punktskrift.

Uddrag af lektørudtalelse; Bibliotek.dk:

En virkelig dejlig bog, der sætter fokus på at anvende et gammelt og udbredt håndværk målrettet til at opnå indre ro. Bogen balancerer fint teori og motivation til at gå i gang med at fokusere på mindfulness teknikker i strikkeprocessen.
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Titler

Hals: Mindful og bæredygtig strik. Knitters Agenda, udkommer 2023.

Strik en pause: Din guide til mindful strik. Knitters Agenda, 2020.

Islandske romaner og noveller på dansk ― En annoteret bibliografi. Danmarks Biblioteksskole, 1990.

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.