Site logo

ORD om STRIK

Med en faglig baggrund som håndarbejdslærer, specialpædagog og bibliotekar skriver jeg  bøger om strik, hvis indhold rækker videre end strikkeopskrifterne, der naturligvis også er med.  Jeg  E L S K E R  at strikke, og mit overordnede mål med at skrive om strik er at formidle og holde liv i strikkeglæden, strikketraditionerne og det gode håndværk.

Jeg har en særlig interesse for mindful strik, hvor det handler om at optimere strikningens afstressende og meditative effekt. Strikning er af mange grunde godt for det mentale helbred og blodtrykket elsker det! Alt dette og meget mere handler mine strikkebøger om. Sideløbende med nye opskrifter, skriver jeg nu på en roman, hvor strikketøj selvfølgelig har en central rolle.

HALS: Mindful og bæredygtig strik. Bogen kan købes i boghandlen, via min hjemmeside  eller lånes på biblioteket, den er også udgivet som e-bog.

Uddrag af lektørudtalelse fra DBC:

“Strik skønne sjaler og tørklæder, mens du lærer at være mere i nuet. Bogens opskrifter kan bruges af begyndere samt mere garvede strikkere, der ønsker en mere mindful tilgang til livet.”
Bogen anbefales indkøbt til alle biblioteker.

Strik en PAUSE: Din guide til mindful strik. Bogen kan købes i boghandlen, via min hjemmeside  eller lånes på biblioteket, hvor den også findes som lydbog og punktskrift.

Uddrag af lektørudtalelse fra DBC:

En virkelig dejlig bog, der sætter fokus på at anvende et gammelt og udbredt håndværk målrettet til at opnå indre ro. Bogen balancerer fint teori og motivation til at gå i gang med at fokusere på mindfulness teknikker i strikkeprocessen.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Danmarks Biblioteksskole, Knitters Agenda

Titler

Hals: Mindful og bæredygtig strik. Knitters Agenda, 2023. Fysisk bog og e-bog.

Strik en pause: Din guide til mindful strik. Knitters Agenda, 2020. Fysisk bog, lydbog og punktskrift.

Islandske romaner og noveller på dansk ― En annoteret bibliografi. Danmarks Biblioteksskole, 1990.

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.