Site logo

Det handler om mennesker.
Altid.
Både når jeg skriver.
Og når jeg ikke gør.

-At nævne dem alle her, det være sig de fiktive og de virkelige, vil kræve uendelig meget plads, som det ikke er muligt at skabe i dette forum.

Men skal jeg trække enkelte ud, skal det i første omgang være alle dem, jeg er omgivet af arbejdsmæssigt.

Mine skønne unge elever (15-25 år) i Læse- og Skriveklubben på Vejle Musik- og Kulturskole har en ganske særlig plads i mit hjerte. Med dem har jeg delt ikke kun min faglighed, men også haft mange, lange og dybe snakke om alt det finurlige som livet på godt og ondt byder på. Vi har grint og grædt sammen og alt derimellem.
Vi har endvidere skabt en masse særlige projekter. Bla. vores årlige bogudgivelse. Forfatterholdet for unge skabte jeg i 2015. De unge går til 'forfatter' to mandage om måneden. Samtidig har vi forskellige skriveworkshops. Forfatterbesøg. Fælles tur til Bogforum mm.

Jeg fungerer ligeledes som coach for børn og unge på Forfatterskole.dk's online skriveforløb.

I forbindelse med min seneste bogudgivelse, YA romanen 'Bare en dag uden', der handler om en ung pige, hvis mand er i fængsel, mødte jeg en ung kvinde, Nanna Maria Christensen, der er vokset op med en indsat far. Vi skabte siden et foredrag sammen, hvor Nanna fortæller om sin opvækst, og jeg fortæller om min bog. Foredraget hedder 'Lad os tale om det' og kan bookes ved at kontakte mig på 20 26 90 34.
Med til foredraget følger også amatørmusiker, Angelika Thøgersen. Med hende skriver jeg sange, og vi har skrevet en sang, der er min hovedpersons helt egen. Den synger hun til foredraget.

Senest har teaterinstruktør, Louise Nissen, fået bogmanuskriptet til 'Bare en dag uden' for at omskrive det til et teaterstykke. Det er et projekt, jeg også selv skal være en del af. Når det en dag er der, hvor det skal ud og leve i virkeligheden, følger jeg nemlig med og skaber skriveworkshops og snakke med publikum efter forestillingen.

Pt. er jeg i gang med at lægge sidste hånd på en erotisk novellesamling til unge om unge.
Jeg har tidligere skrevet erotik til voksne, men aldrig til unge. Det har været et spændende projekt at dykke ned i en ungdomskultur og prøve at finde hoved og hale i deres seksualitet, og de tanker de gør sig om både dem selv og hinanden ikke mindst.
Bogen udkommer d.5.2.2024 på BoD.

Sideløbende med alt dette skriver jeg på en roman om en mand, der bor på et krisecenter, fordi han har været udsat for vold. Begået af hans kone.

Min store interesse i mine medmennesker er ikke kun at finde i mine jobs og i mine egne bøger, men også i mit privatliv.
Der er selvfølgelig min egen lille skønne familie, der, udover min mand og to sønner, nu også tæller to fantastiske svigerdøtre. Med dem er hyggeligt samvær og rejser altid i højsæde.
Heldigvis er jeg også blevet beriget med en bred vifte af venner - mennesker der hver især udgør noget særligt for mig.
Med dem deler jeg oplevelser og gode stunder. Og alle former for kultur. Det være sig kunst, litteratur, film og musik.

Jeg håber aldrig, at jeg holder op med at være nysgerrig på verden og mennesket som art.
Det er nemlig, når vi kigger op og ud, at vi får øje på alt det, der beriger vores sjæl på forskellig vis.

 

 

 

 

 

 

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag: Jeg holder både foredrag alene og sammen med min foredragsmakker, Nanna Maria Christensen.
Oplæsning: Kan aftales og tilpasses efter et evt. koncept.
Samtale/interview: Jeg har deltaget i podcasts og gør gerne igen. Jeg har været i Go' morgen Danmark et par gange. Og så er jeg blevet interviewet af forskellige medier ifbm. mine bogudgivelser. Jeg er derfor åben over for denne tanke.
Workshop/kursus: Jeg har, udover det skrevne i præsentationen, også undervist psykisk, sårbare voksne i skrivning og skal igen i 2024 og 2025 samt afholdt skrivekurser for børn i skolernes ferier. Ligeledes har jeg skabt forfatterprojekter på folkeskoler.

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Facet, Forlaget Brændpunkt, Politikens forlag, Forfatterskabet.dk, forlaget Leitura, forlaget mellemgaard

Titler

Oscar, mig og tøserne, 1997, Forlaget Facet
Livets omstændigheder, 2015, Forlaget mellemgaard
Os imellem, 2017, Forlaget Brændpunkt
Begærets sider, 2019, Forfatterskabet.dk
Udenfor, 2020, Forlaget Brændpunkt
Indenfor, 2021, Forlaget Brændpunkt
Kvindefantasier III, 2021, Politikens forlag
Bare en dag uden, 2021, Forlaget Brændpunkt
Verden er større end her, 2022, Forlaget Leitura

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.