Site logo

Jeg er født og opvokset i Helsingfors, Finland og flyttede til Danmark i begyndelsen af 1960'erne. Jeg er cand.phil i spansk fra Københavns Universitet og har undervist i spansk på CBS og VUC. Jeg arbejder i dag som forfatter, oversætter og forlægger (Apuleius' Æsel)

Min selvbiografiske roman Mor ordner tænder, far er på rejse handler både om min opvækst i Finland og om, hvordan det var at flytte til Danmark. Bogen centrerer sig også om min barndom og mine forældres dramatiske skilsmisse, som har præget mig. Den beskriver også min oplevelse af 68-generationen.

I min novellesamling Spejlinger er der også et par historier fra min barndom og ungdom i Finland, men de fleste af novellerne handler om venskabsforhold og udfordringer i disse.

Min bog Tango for én er rejseberetninger fra Paris, Latinamerika, Indien og Finland. De bygger alle på virkelige oplevelser, men iblandet en smule fiktion.

Den usynlige hånd og andre essays består af 14 essays, som er tematisk vidtspændende og berører emner som fedmeepidemien, tvangsfjernelser af børn, tango og spillet mellem kønnene, de erotiske templer i Khajuraho i Indien m.fl.

Frygten for guden Pan er en bog om den spanske forfatter og dramatiker Fernando Arrabal, hvis forfatterskab jeg har arbejdet meget med og holdt foredrag om på kongresser i Spanien.

 

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Jeg har holdt foredrag om spansksproget litteratur ved flere kongresser i Spanien og Argentina. Jeg har også præsenteret forskellige bøger på BogForum og ved mindre bogpræsentationer.

Medlem af

Skønlitterære Forfattere

Forlag forfatteren har udgivet på

Attika, Brændpunkt, Apuleius' Æsel

Titler

«Tango for én» (2017, Apuleius' Æsel)
«Mor ordner tænder, far er på rejse» (2020, Attika)
«Den udsynlige hånd og andre essays» (2022, Attika)
«Spejlinger» (2022, Brændpunkt)
«Frygten for guden Pan» (2023, Apuleius' Æsel)

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.