Site logo

Forelsket i en drøm er en eminent velskrevet bog om et udfordrende problem: Hvorfor bliver nogle kvinder i parforhold, som er meget destruktive og skadelige for deres psykiske og fysiske helbred? 

Ask Elklit
Professor i klinisk psykologi
Syddansk Universitet

Nogle kvinder finder deres eksistensberettigelse i relationen til en mand, selvom parforholdet er problemfyldt og ødelæggende. Men hvorfor er det så svært at give slip? Bogen beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold – og giver dig redskaberne til at give slip på den tvangsmæssige afhængighed og skabe en ny virkelighed, hvor du ved, at du fortjener kærlighed som den, du er.

Når drømmen er bristet:

Jeg siger det med det samme: Mine forventninger var høje, da jeg satte mig til rette med denne bog. Weitemeyer skuffer ikke med denne nye bog. Hun viser endnu engang sin store viden, erfaring og kærlige forståelse for kompleksiteten, som findes i kærlighedsforhold, hvor skadelig adfærd og mønstre er til stede.

Signe M. Hegestand, psykolog og forfatter

Fra bibliotekernes lektørudtalelse:

Velskrevet, indbydende og vidende bog, som vil være en stor hjælp for alle, der har levet i et usundt forhold med fx psykisk vold. Forfatteren er inde i sit stof og gør det meget vedkommende samt taler til læseren i øjenhøjde og bygger læseren op. Der er gode eksempler, og brugen af tests er rigtig god.

 

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag og samtale/interview om mine bøger.

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Frydenlund, Powerpress

Titler

Forelsket i en drøm - når kærlighed bliver til besættelse
Når drømmen er bristet - sorg og styrke efter et svært parforhold

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.