Site logo

Jeg skriver klimalitteratur, fordi jeg synes det er en fantastisk måde at få et svært, stort og til tider abstrakt emne, gjort mere forståeligt. Hvor bærer det potentielt hen, hvis vi fortsætter som vi gør? Det maler jeg et realistisk, men også skræmmende billede af i mine klimaromaner MALI og 3 grader celsius.

I MALI vender jeg situationen på hovedet, og lader danskerne være dem, der må flygte fra klimaet. For kun ved at sætte os selv i de flygtenes sted, er vi fuldt ud i stand til at forstå, hvor de kommer fra, og hvilke afsavn de har lidt.

I 3 grader celsius skaber jeg rammen for en ændret magtbalance i verden, i kølvandet på den klimakrise, der sendte danskerne på flugt i MALI.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg deltager gerne i debatter om klima og klimaflygtninge, samt hvilken indflydelse klimalitteratur kan have på vores fælles forståelse for klimaforandringerne.

Jeg holder også gerne foredrag på biblioteker og gymnasier vedrørende vores fælles ansvar for at redde planeten fra den skæbne, som jeg maler et skræmmebillede af i min roman MALI (første bind i serien om Jordens Klimaramte). Hvilken påvirkning har, og får, klimaforandringerne helt konkret på jordens befolkning rundt omkring i verden?

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Pantanal

Titler

MALI - bind 1 i Jordens Klimaramte
Udgivet første gang på Forlaget Forfatterskabet 18. Februar 2022
2. udgave udgivet på Forlaget Pantanal 15. september 2023

3 grader celsius - bind 2 i Jordens Klimaramte
Udgivet på Forlaget Pantanal 15. september 2023

Det ensomme menneske, Novelleantologien Ulige Partnere - Lige under overfladen
Udgives af Science Fiction Circlen i November 2022

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.