Site logo

"Mørke" er en (megaloman) mamutværk på næsten 700 sider, der starter i 1500-tallet og slutter som Sci-fi. Den er ikke den typiske bog, men giver læseren et væld af sammenvævede handlinger og tanker til eftertanke: Anmeldelser kan læses her

"A.I." er en væver lille størrelse om den nære fremtid, kunstig intelligens, og hvordan vi tackler det, når det opstår. Anmeldelser  kan læses her

"Ej blot til lyst" handler om sex - måske. Den foregår i en fremtid med robotter, der legalt kan købes og benyttes til prostitution, men hvad er det vi køber og hvorfor? Hvordan påvirker det os og påvirker det kun os? Anmeldelser kan læses her.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg ved ikke om jeg kan optræde med noget. Jeg deltager gerne i møder om mine bøger, eller fortæller om dem. Som læserne af dem (specielt mørke) vil vide, så har jeg et ekstremt bredt interessefelt, så jeg er klar til at snakke om det meste indenfor litteratur, og emner man kan tage op i litteratur.
Hvorfor skriver jeg sci-fi?Fordi det giver frie rammer, men samtidigt stiller krav til sammenhængen i det univers man skaber.

Jeg kan bookes til:
- Oplæsning
- Foredrag
- Samtale / Interview
- Debat
- Underholdning

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

BoD

Titler

Mørke, 2018, Forlaget BoD
A.I., 2020, Forlaget BoD
Ej blot til lyst, 2021, Forlaget BoD

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.