Site logo

Tonny Wendel, muligvis bedre kendt under pseudonymet Alex Albryn, er  i denne sammenhæng forfatter og foredragsholder m.m. I mere end 30 år har Tonny Wendel arbejdet som kommunikatør, webredaktør og underviser. Er uddannet journalist, officer og røgdykker. M.m.

Første udgivelse: Trebindsværket TUNNEL3LOGIEN / Tunneltrilogien indeholder den fantastiske og næsten sandfærdige historie om Ø Hansen, der med sin polsk-danske baggrund og opvækst i den lille by Østofte alligevel kommer vidt omkring. Bøgerne fortæller om Ø Hansens koldkrigstjeneste på Bornholm, hans rolle som gravende undercoveragent i BZ-miljøet (jo, det var ham med tunnelen væk fra Allotria), upperclass kostskoleopholdet i Sverige, den evige fejde med lederen af den norske rockergruppe, Pissbrains, Ø Hansens evne til også at være i selskab med dejlige damer, gerne med punk og helst Dead Kennedys som lydtapet. Hvad er der ellers at sige? Ø Hansen formår som regel at passe sit arbejde i de halvhemmelige militær/politienheder Filial Frigg og Team 213.

Det er i forbindelse med Pissbrains kup mod Nationalbanken, vi først lærer Ø Hansen at kende. Et længerevarende hospitalsophold sikrer for en stund at Ø Hansen ikke fiser for meget rundt - og læseren får tid til at dykke ned i mandens brogede fortid og medicinforvrængede drømme.

Udgivelser

Første bog er på vej

Medlem af

Dansk Journalistforbund

Titler

TUNNEL3LOGIEN:
RØDT GULD
LØVENS KYS
DØD VOKAL

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.