Site logo

Forfatter, terapeut og leder. Jeg er cand.mag. i dramaturgi, har diplomuddannelse i ledelse og en specialistuddannelse i psykoterapi fra DISPUK.
Jeg skriver om de temaer, der aktuelt optager mig. Igennem 8 år har jeg 'skrevet mig varm' på min blog - hovedsageligt faglige og tværfaglige temaer indenfor min professionelle palet, men mere almene ofte kulturkritiske artikler og lyriske tekster har også fundet vej. Bloggen, som nu er nedlagt, fungerede som væksthus og fødselshjælper for mit forlag Tina Lauritsen Forlag, oprettet i 2018. Forlagets bøger beskæftiger sig med sociale, kulturelle og terapeutiske temaer; ofte med et tværfagligt snit og altid med undersøgende nysgerrighed.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som kommer 4 gange årligt, og modtag essays, artikler og andet nyt fra mig. Eller følg mig på instagram @tina_lauritsen_forlag.

At være et skrivende menneske er en uordentlig og uforudsigelig affære. Det kan ikke planlægges, det lader sig ikke tvinge. Så det gælder om at have højt til loftet, folde antennerne ud på max og være klar til det, der kommer ...

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Jeg underviser i og holder oplæg om kollegial supervision, terapi, ledelse og kunstneriske udviklingsprocesser.

Jeg er optaget af narrative perspektiver og af krydsfelter mellem sociologi, psykologi, terapi, filosofi og æstetik. Krydsfeltet mellem terapi og æstetik er tema for min første bog Undervejs med mennesker.
Indenfor ledelse er mit speciale personaleledelse, arbejdsmiljø og organisationsstruktur. Jeg skræddersyr gerne undervisningsforløb og enkeltstående oplæg til jeres arbejdsplads, personalegruppe eller faglige fællesskab.
Læs om mine aktuelle foredrag på tinalauritsen.dk/Foredrag.

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Tina Lauritsen Forlag

Titler

Trådene. 2023, Tina Lauritsen Forlag.
POWER - om magt i praksis. 2021, Tina Lauritsen Forlag.
Torsdagsbreve til Conrad. Essays om tid, køn og samhørighed. 2020, Tina Lauritsen Forlag.
AFGRUND - om fænomenet angst. 2020, Tina Lauritsen Forlag.
FANTOM - om krop og tab. 2020, Tina Lauritsen Forlag.
Undervejs med mennesker. Skitser til en æstetisk inspireret samtalepraksis. 2019, Tina Lauritsen Forlag.

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.