Site logo

 

Susie Kierkegaards passion er at skabe Insekternes Noahs Ark.  Vi mennesker fylder mere og mere, undtagen på kirkegårdene, hvor der nu kunne blive plads til insekterne.

I 2017 stiftede hun Sommerfuglebevægelsen som har to formål: at få flere til at så og plante flere sommerfuglevenlige planter; værtsplanter for larverne og nektarplanter for sommerfuglene, og laver ensomhedsforebyggelse ved at lave inkluderende byrum til gavn for både mennesker og insekter.  Det seneste er et stop på Inger Christensens digterrute på Østre Kirkegård i Vejle, hvor der både er et sommerfuglebed og et vildengbed.

Susie Kierkegaard har skrevet i flere år, både digte, blogindlæg, indlæg i andres bøger og seneste børnebogen Sofia & Stjernekatten. Er i gang med en ny børnebog om pigen Nora.

Hun har flere års erfaring med at holde foredrag om så forskellige emner som ”Børn fra alkoholramte familier”, ”Ældre med anden baggrund end dansk”, ”Biodiversitet – og hvad du selv kan gøre hjemme i din have”, og senest har hun holdt et oplæg om ”Døden og naturen”.

Susie Kierkegaard er uddannet socialpædagog, psykoterapeut MPF, har læst Projektinnovation Kunst & Erhverv og senest taget et modul på en master i ’Naturen som ressource for behandling og sundhedsfremme’ på Københavns Universitet.

Hun har 7 års erfaring som selvhjælpskoordinator og projektleder for TRIVSELSgrupper for børn.

I 2020 startede hun Social naturvejledning for sorgramte, og gruppen mødes nu selv hver anden uge.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag om Sommerfuglebevægelsen, biodiversitet og hvad du selv kan gøre hjemme i din have.
Oplæsning.

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Titler

Sofia & Stjernekatten

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.