Site logo

 

Susie Kierkegaards passion er at redde insekterne, ved at få flere til at forstå at vi sagtens selv kan gøre en forskel og skabe plads til mere liv, lige der hvor vi bor.

I 2017 stiftede hun Sommerfuglebevægelsen som har to formål: at få flere til at så og plante flere sommerfuglevenlige planter; værtsplanter for larverne og nektarplanter for sommerfuglene, og laver ensomhedsforebyggelse ved at lave inkluderende byrum til gavn for både mennesker og insekter.  Det seneste er et stop på Inger Christensens digterrute på Østre Kirkegård i Vejle, hvor der både er et sommerfuglebed og et vildengbed.

Susie Kierkegaard har skrevet i mange år; digte, blogindlæg, indlæg i andres bøger og udgav i 2022 børnebogen Sofia & Stjernekatten, nu er billedfagbogen Linea - den sortplettede blåfugl, lige udkommet.

Susie har flere års erfaring med at holde foredrag, siden 2017 har det ofte været om ”Biodiversitet – og hvad du selv kan gøre for at få mere liv i din have”.

Susie Kierkegaard er uddannet socialpædagog, psykoterapeut MPF, har læst Projektinnovation Kunst & Erhverv og læst et par moduler på en master i ’Naturen som ressource for behandling og sundhedsfremme’ på Københavns Universitet.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag om Sommerfuglebevægelsen, biodiversitet og hvad du selv kan gøre hjemme i din have.
Oplæsning.

Medlem af

NewPub

Titler

Linea - den sortplettede blåfugl, 2024
Sofia & Stjernekatten, 2022

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.