Site logo

Mit første ikke-selvudgivne værk, Tre små historier om det meste, kan karakteriseres som en  lyrik/prosa-hybrid. Her lever korte nedslag fra et levet liv - fra en barndom og ungdom med konsekvenser.

”En barsk og hjerteskærende historie om at være mærket for livet.

Det fungerer fint, at der både er poesi og prosa i samme historier, de supplerer hinanden fint.”

(uddrag af Lektørudtalelse/DBC)

Vi fødes alle til forskellige livsvilkår og muligheder, men hvad gør det ved et menneske at leve de første mange år af sit liv i utryghed og vold? Hvordan (over)leve det liv? Med hvilke ar og hvilke kræfter? Tre små historier om det meste er om både sorg og skrøbelighed, kærlighed og længsel - og død.  #barndom #vold #alkohol #resiliens

NYT VÆRK PÅ VEJ

Jeg har det seneste år skrevet på det, der ser ud til at blive en kortroman, hvor der bliver sagt og talt en hel masse om at være modne kvinder i dag.  Her bærer kærligheden igennem.

Hvem ved, måske den ser lyset til næste år.

LIDT OM MIG

Jeg er et evigt skrivende og læsende kvindemenneske, uddannet lærer og journalist. Så er jeg københavner med K, selvom jeg har været glad for at bo flere steder i landet. Nu residerer jeg i Købenavn Ø, hvorfra min verden går.

Og så har jeg haft sådan en fest med med at skrive min roman, som nu er sendt afsted til bedømmelse "ude i verden".

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg læser gerne op hjemme i stuen - til litteraturarrangementet o. lign, og jeg taler gerne med om, hvad alkohol og vold gør ved børn - og hvad det kan have af konsekvenser for de voksne børn. Og i forbindelse med den forhåbentlig kommende udgivelse af min roma, så stiller jeg gerne op og giver os modne kvinder stemme og liv!

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

www.aliasr.dk

Titler

Tre små historier om det meste

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.