Site logo

Jeg er et menneske på eventyr.

Den beslutning tog jeg tilbage i 2011, for livet skulle indeholde mere end privat sundhedsforsikring og pensionsindbetalinger. Der skulle nuancer på. Det skulle være levende det liv her, og ikke bare en skabelon af hvordan vi tror, livet skal leves.

Jeg ville skabe MIT liv. Jeg ville leve mine værdier helt ud i yderste potens, så jeg kan mærke, at jeg går de skridt, som er mine, og som er mit potentiale værdigt. Jeg er alt muligt og ingenting, og rejsen startede med, at jeg sagde mit lønmodtager-job op og kastede alt op i luften. Jeg tror på, vi bliver guidet indefra af vores eget hjerte, men også af det store hjerte, som har et meget større overblik end jeg.

Siden har jeg levet et eventyr, som har fysisk manifesteret sig som at blive selvstændig. Nu driver jeg et Bed and Breakfast i Sorø, som hedder Rainbows End. Jeg skrev min første bog i 2020, som er hele fortællingen om, hvordan jeg trådte ud af skabelonen og blev mit eget frie selv, der gik og skabte min egen vej. Det er vejen, jeg gik til at forstå, at jeg ER Kærlighed. Jeg behøver ikke lede efter den andre steder. Jeg er den.

Jeg tror, der er mening med alting. Jeg tror på, vi skaber vores eget liv. Der er en mening med, at jeg er blevet født i den her meget priviligerede del af verden, og i den familie jeg er landet i.

Jeg er i gang med den næste bog, som bliver en udvidelse af Maslows Behovspyramide. For undervejs i mit eventyr dukkede den her udvidelse op ud af det blå, og jeg har brugt forståelsen af modellen uendeligt meget for at begribe verdens sammensætning og menneskers handlinger. Så den skal ud i verden, hvis nu andre mennesker kan bruge den til noget. Den handler om, hvordan vi går fra Motivation til Intention - at der findes mere til livet end blot at overleve. Livet er dyrebart og storslået - ikke altid føles det sådan, men underneden af alting er det den pragtfulde sandhed.

Jeg har lavet lidt radio undervejs. Jeg elsker det medie. Jeg er en naturlig formidler og historiefortæller, så jeg kan også sagtens holde foredrag om at skabe et eventyrliv. Hvordan du lever i sandhed.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg har lavet lidt radio undervejs. Jeg elsker det medie. Jeg er en naturlig formidler og historiefortæller, så jeg kan også holde foredrag om at skabe et eventyrliv. Hvordan du lever i sandhed. Og jeg stiller hjertens gerne op til interview og samtale. Min veninde og jeg har et samtale-foredrag, der hedder: Socialrådgiveren og Patienten ~ en samtale mellem to veninder om psykiatri og menneske-kendskab.

Medlem af

NewPub

Titler

RegnbueBroen ~ Én Kærlighedshistorie, 2020, Selvudgivelse

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.