Site logo

Jeg har altid holdt af at skrive, selv inden jeg rigtig havde lært at stave. Tíl gengæld hadede jeg at læse. Bøger var kedelige og noget der bare skulle overståes. Og boganmeldelser var Satans værk, det var jeg sikker på. Da jeg kom i 6. klasse, fandt jeg en frihed i at læse, og enkelte gange blev jeg så opslugt, at læreren måtte sige mit navn en ekstra gang. Siden har jeg læst og købt så mange fantasybøger, at jeg snart kan åbne et bibliotek.

Engang var jeg overbevist om at jeg skulle uddannes som mediegrafiker, og i dag elsker jeg stadig at nørde med billeder og hjemmesider, men ordene vandt kampen.

Når jeg ikke skriver på mine historier, nyder jeg en god bog eller ser en film. Jeg er en livsnyder.

Jeg er født med muskelsvind og sidder derfor i kørestol. Når jeg skriver, bruger jeg musen, et tastatur på skærmen og et program der forestår ord efterhånden som bogstaverne bliver valgt. Det gør, at der i gennemsnit bliver skrevet 300 hundrede ord i timen. Men det er heller ikke antallet af ord der betyder noget. Det er indholdet.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet mere end 10 titler

Jeg kan bookes til

Kan man skrive bøger uden nogensinde at røre et tastatur?

Det har jeg i hvert fald gjort.

Mit navn er Stephanie Fjeldsø Fischer, jeg er 27 år, født med muskelsvind og har indtil videre fået udgivet en roman, en selvbiografi og 11 noveller.

Udover at skrive bøger, er jeg også livsnyder. Trods sygdom, mobning og omverdenens fordomme har jeg formået at gøre mine drømme til virkelighed. Det inkluderer blandt andet at skrive bøger og rejse rundt i verden.

Alt det, og meget mere, holder jeg foredrag om, og hvis du, eller nogen du kender, kunne være interesseret i at høre min historie, så tøv ikke med at kontakte mig. Mail, privat besked, brevdue - hvad end du foretrækker.

Du kan læse meget mere på: https://www.stephaniefjeldsoefischer.dk/foredrag/

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Titler

Romaner:
- Aftryk
- Mit liv med muskelsvind

Antologier:
- Evolution – Lige under overfladen 15
- De fremmede – lige under overfladen 13
- Børn på flugt
- … Og andre fortællinger
- Hvor stiller vi træskoene?
- Alkoholmisbrug i familien
- Anthologie d´amour
- Vold i familien
- Forbudt kærlighed

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.