Site logo

Din ansøgning handler ikke om dig.
Den handler om arbejdsgiveren.

Det mantra glemmer langt, langt de fleste ansøgere, og derfor bliver deres jobsøgning (både i ansøgninger og til jobsamtaler) ulideligt mig-mig-mig-centrerede.

Steen Kræmer Rasmussen har siden 2006 med stor succes hjulpet jobsøgere med at målrette deres jobsøgning til modtageren. Den modtagerrettede kommunikation virker, og det har gjort bøgerne til de mest anbefalede jobsøgningsbøger i Danmark.

"En af de bedste bøger på dansk"

skrev Børsens boganmelder, Henrik Ørholst, da han gav Hit med jobbet 5 stjerner.

"Bliv verdensmester til jobsamtaler"

Ordene stammer fra Kasper Wittrup, der gav Scor jobbet til samtalen 5 stjerner i Inside Business.

Sammen udgør Hit med jobbet og Scor jobbet til samtalen et uundgåeligt grundlag for dig, der vil sikre dig drømmejobbet.

Steen Kræmer Rasmussen er blevet en populær underviser og foredragsholder inden for alle aspekter af jobsøgning og skriftlig kommunikation.

Selv er han cand.merc og uddannet journalist. Han skriver en populær blog på www.hitmedjobbet.dk, der også har forskellige jobsøgerressourcer. Desuden deler han ud af sin viden på blandt andet LinkedIn.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Forvent at pleve en levende, humoristisk og nogle gange provokerende foredragsholder og underviser. Steen rusker for alvor op i deltagerne og flytter deres syn på jobsøgningen.

Det gælder, uanset, om der er tale om nyuddannede, rutinerede jobsøgere eller professionelle vejledere og karriererådgivere. Alle får ny energi, mod på jobsøgningen og viden, de med garanti ikke havde før.

Ud over foredrag, kurser og master classes hjælper jeg jobsøgere med at nå i mål. Både i form af personlig rådgivning og effektive outplacementforløb.

Medlem af

NewPub, Dansk Journalistforbund

Forlag forfatteren har udgivet på

Frydenlund - Linje H

Titler

Hit med jobbet (Bogforlaget Frydenlund - 3. udgave i 2021)
Scor jobbet til samtalen (Linje H - 2019)

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.