Site logo

Jeg er vokset op i den lille by Fjellerup på Djursland, men flyttede derfra efter teenageårene og har blandt andet boet i Grenå, Randers, Aarhus, Herning, København og Montreal (Canada). Er i dag bosat i Hasselager.

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2005) samt cand.mag. i journalistik og kommunikation fra Aarhus Universitet (2012).

Før jeg startede på journalistuddannelsen, lavede jeg lidt af hvert, og har blandt andet arbejdet som skraldemand, aftjent værnepligt ved Jyske Dragonregiment i Holstebro og uddannet mig som revisorassistent.

Efter at være færdiguddannet som journalist var jeg i flere år fast tilknyttet freelancer for Dagbladenes Bureau i København, hvor jeg også havde haft min praktiktid. Efterfølgende arbejdede jeg i mange år som journalist og lokalredaktør for Mediehuset Herning Folkeblad.

“Sidste skoledag” var min debutroman og udkom i 2015 (Turbine) samt som lydbog i 2016 (Lindhardt & Ringhof).

I 2018 modtog jeg et arbejdslegat fra Statens Kunstfond på kr. 50.000. Og i efteråret samme år gennemførte jeg Den jyske Forfatterskole i Aarhus (Forlaget Gladiator).

"På røven gennem natten" var min anden roman og udkom i 2020 (Forlaget Brændpunkt).

Arbejdslegatet fra Statens Kunstfond var medvirkende til, at jeg kunne tage et års egenbetalt skriveorlov fra Mediehuset Herning Folkeblad i 2019-2020. Og den ekstra skrivetid betød, at min tredje roman, "Undergang", blev skrevet færdig til udgivelse i juni 2021 hos Forlaget Brændpunkt.

"Undergang" er min første roman, der primært er henvendt til voksne.

Jeg har beskæftiget mig indgående med emner som ensomhed, mobning, isolation,  selvskade, skoleskyderier, masseskyderier, ungdomsliv, alderdom, sygdom, had, kærlighed, sex, venskab, krig, kriminalitet, provinsbyer og meget mere.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Ekspertkommentator i skoleskyderier og masseskyderier
Foredrag
Oplæsning
Samtale/interview
Workshop/kursus

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening, Dansk Journalistforbund

Forlag forfatteren har udgivet på

Brændpunkt, Turbine

Titler

Undergang, 2021, Brændpunkt
På røven gennem natten, 2020, Brændpunkt
Sidste skoledag, 2015, Turbine

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.