Site logo

Danish thriller author

Forfatter til spændingsromanen "RELOAD", der er udgivet på forlaget Brændpunkt (papir og e-bog) og Lindhardt & Ringhof (lydbog).

Jeg er uddannet kemiingeniør og arbejder til daglig som forsker og underviser i malingsvidenskab og kemiteknik på Danmarks Tekniske Universitet. Derudover er jeg en del af  fagredaktionen på bladet Dansk Kemi, som udgives af forlaget Techmedia.

I mine bøger havner hovedkarakterene i ekstreme livssituationer, og læseren følger deres kamp for at overleve og finde sig selv. Desuden undersøger jeg, med udgangspunkt i noget af den vildeste forskning, hvad vi (måske) kommer til at opleve i en ikke så fjern fremtid.

Præmissen for RELOAD er hjerneteknologi, der genetabler Alzheimer-patienters tabte erindringer. Men de nye teknologiske muligheder finder også andre anvendelser og hovedpersonen, Steve Morris, der mistede sin kæreste i en ulykke ti år tidligere, må kæmpe med spørgsmålet: Ville du slette dine følelser for at undgå din skyld?

Historien foregår på Long Island i USA og undersøger, hvor langt et menneske, under helt særlige omstændigheder, er villig til at gå for at undslippe følelser af skyld og tab.

RELOAD er en voksenroman som også de ældste teenagere er glade for. Bogen er skrevet i et ikke-teknisk, letforståeligt sprog. Genren er spænding/krimi/thriller, men RELOAD er også en bog om kompliceret sorg, kærlighed og længsel.

I bibliotekernes lektørudtalelse skrev anmelderen følgende vurdering af RELOAD: "Tankevækkende, underholdende og intelligent spænding, når det er bedst. Den debuterende forfatter holder plottet stramt og lader samtidig den ildevarslende uhygge trænge frem, efterhånden som bogen sluges. En flot og vellykket spændingsdebut."

Jyllandsposten anmeldte RELOAD med fire stjerner og skrev: "Kiils videnskabskrimi er lidt i retning af Stephen King og Dean R. Koontz og kan sagtens holde sin læser vågen."

Jeg er opvokset i Aarhus, men flyttede derfra efter teenageårene og har boet i  Cambridge (UK) og Brisbane og Adelaide i Australien. Er i dag bosat i Øverød, nord for København.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag om min debut "RELOAD" og samspillet mellem teknologi, videnskab og skønlitteratur.

Medlem af

Dansk Forfatterforening, Skønlitterære Forfattere

Forlag forfatteren har udgivet på

Brændpunkt, Lindhardt & Ringhof/SAGA Egmont

Titler

RELOAD (thriller)

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.