Bøger om lavt stofskifte og sundhedspsykologi

Jeg er uddannet psykolog med en ph.d. i sundhedspsykologi. Jeg skriver lidt af hvert - digte, skønlitteratur og faglitteratur - men det er (for nu) kun min faglitteratur, der er gjort tilgængelig for andre end de nærmeste. Jeg har en skønlitterær bog liggende, som måske en dag skal på tryk, når jeg er færdig med de faglitterære projekter, jeg pt. har gang i.

Jeg skriver om sundhedspsykologiske emner, der er lidt oversete. Jeg har både skrevet om den sjældne neurodegenerative lidelse og den hyppige folkesygdom, men fælles er, at der ikke indtil da var udgivet noget med en psykologisk vinkel - selv om de psykologiske symptomer er en stor del af begge sygdomme. To af udgivelserne er jeg redaktør på, og to af dem er jeg forfatter til.

Jeg skriver digte, som er øjebliksbilleder af stemninger. Ofte andres stemninger, nogle gange mine egne. Jeg har ingen planer om, at de skal på tryk ... men det kan vel nå at ændre sig!

Godt nok skriver jeg relativ tung faglitteratur, men jeg er vild med fantasy. Før jeg selv kunne læse, læste min mor alle klassikerne højt for mig og mine søskende, især på vores ferier - og den dag i dag forbinder jeg en god ferie med en god fortælling.

Skrivning er for mig lig med flow. I hvert fald når det lykkes, at stilheden sænker sig, pc'en ikke larmer al for meget, og hundehvalpen får sig en god lang lur.

 Lavt stofskifte, Hashimotos, psykologi, sundhed, kost, skjoldbruskkirtel, autoimmun, kronisk

 

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag | Interview | Artikler | Kurser | Redaktion

Medlem af

NewPub

Titler

Lavt stofskifte - dét kan du gøre, 2022, BoD

Lavt stofskifte - psykologiske og kognitive aspekter, 2019, BoD

Touched by Huntington's Disease - Life Stories and Psychological Reflections, 2017, Frydenlund Publishers

Berørt af Huntingtons Sygdom - livsfortællinger og psykologiske betragtninger, 2016, Frydenlund

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.