Site logo

Min bog om selvrefleksion er en selvudviklingsbog i en helt ny og anderledes form, der arbejder på forskellige sanseniveauer gennem en spændende blanding af visuelle rejser, øvelser, spørgsmål, skriveoplæg, fotografier og eventyr.

Bogen er et univers af selvudvikling, hvor det kun handler om dig, og hvor du let kan skabe mere af det gode, det positive og det ærlige i dit liv. Her bliver du kærligt inspireret, pirret og provokeret til at tage en ærlig snak med dig selv og komme helt tæt på det, der udgør dig, dine værdier og dit liv. Lær dig selv bedre at kende på en nem og positiv måde!

Om mig:
Jeg er forfatter, oversætter og rejsende både i verden og i livet. Jeg er mor, kæreste, musiker, danser og naturelsker, og kreativitet spiller en stor rolle i mit liv. Jeg har udgivet en bog og en evighedskalender til selvrefleksion, og i øjeblikket skriver jeg på en udviklingsroman om Karen, som udkommer i 2023.

Min egen rejse har lært mig om samtale- og parterapi, shamanisme, EFT, The Journey, yoga, meditation og reiki, og jeg er certificeret OP Body & Mind Supervisor og reikibehandler. Jeg har ledet både fysiske og online selvrefleksionsgrupper i to år og tilbyder individuelle forløb online.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg tilbyder individuelle skriverejser og selvudviklingsforløb online inden for fire temaer:
- Hjerteheling
- Tid til dig
- Mindre stress, mere ro
- Livsglæde
Jeg tilbyder også personlige forløb, hvor vi sammen finder de temaer, der er vigtige for dig lige nu.

Herudover tilbyder jeg gerne oplæsninger, workshops og foredrag om visualiserings- og skriverejser - både til private men også til firmaer.

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

BoD

Titler

Selvrefleksion - om at finde ro, livsglæde og kærlighed, og finde hjem (bog/e-bog)
Dit år med selvrefleksion (kalender)
Under udarbejdelse: Udviklingsromanen "Jeg vil bare gerne leve"

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.