Site logo

Rikke Arnholtz er født i 1978. Hun er cand.mag. i dansk og spansk og arbejder som gymnasielærer. "Hestehuller" er hendes skønlitterære debut.

Læserreaktioner:

Ejvind Tarp, forfatter:

”Fra første side blev jeg suget ind i rundkørslen i et næsten manisk flow. Bogen blev læst i et stræk, og jeg savnede kun sjældent et komma eller punktum. Tekst og form gik i højeste grad i et og gav hendes sprog et særpræg, der er og vil være kendetegnende for hende. Hun er konsekvent og jeg kan lide hendes distance til de svære oplevelser og også hendes selvironi. Man følger med i hendes forskellige situationer med stor medfølelse. Glæder mig til at læse den næste/de næste udgivelser.”

 

Pernille Borch Vinther, cand.mag., boganmelder på instagramprofilen frk.borch.anbefaler:

Rikke Arnholtz’ skønlitterære debut indeholder 12 poetiske kortprosatekster, som alle formmæssigt er kendetegnet ved at være uden tegnsætning; ingen kommaer, ingen punktummer. Egentlig ville jeg bare lige læse den første tekst, men det var, som om jeg blev grebet om håndleddet og revet med ind i et hverdagsliv med ustoppelig køren i ring i rundkørsler, uendelige samtaler med kollegaer om forsinkede køkkenfliser og umulige dates. Og man hænger i med neglene under læsningen – lige ved siden af jeget.

En virkelig stærk debut!”

 

Anne Kosack, cand.mag., sprogkonsulent

”Jeg skulle bare lige læse et par sider, mens jeg holdt pause fra udskiftning af silikonefugen i brusenichen, men blev så medrevet, at jeg først rejste mig igen, da sidste side var læst. En intens læseoplevelse rigere – og med et lidt værkende hjerte 💔

Hestehuller er ægte, hjerteskærende og smerteligt medrivende.

En dybtfølt anbefaling herfra 🏆”

 

Barbara Engelstoft, political attaché, Senior Consortium Advisor

”Sikke en utrolig godt skrevet bog, med så begavet og kreativt sprog - og så stor omhu for hver en sætning og ord.”

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Forlag forfatteren har udgivet på

Lindhardt og Ringhof, Forlaget mellemgaard

Titler

Hestehuller (Forlaget mellemgaard, 2023)
Vislumbres de Bolivia (Lindhardt og Ringhof, 2016)

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.