Site logo

Der manglede noget

Mine første bøger udkom i 2007. To på én gang, så jeg undgik at skulle forholde mig til "den svære toer".

Jeg var på daværende tidspunkt skolebibliotekar, og havde ofte besøg af drenge, der var så tæt på at knække koden og blive læsere. Det eneste de manglede, var noget de gad at læse.

Vi havde bunkevis af 'lyserøde bøger med ponyer', som jeg kaldte dem, og ikke et ondt ord om dem; de har bestemt deres berettigelse, fx har de gjort mange tusinde piger til læsere. Men det var ikke det, der motiverede Frederik, Daniel, Sebastian eller Tom.

Jeg manglede simpelthen den bog, jeg kunne give til en flok drenge, og så kunne de sætte sig ind i hulen sammen og være drenge.

Bogen fandtes sikkert, men jeg fandt den ikke, så jeg besluttede mig for at prøve at tage sagen i egne hænder.

På det tidspunkt var jeg meget interesseret i motorsport og arbejde frivilligt for et langdistanceteam som webmaster og pressekontakt. Det var derfor oplagt at bruge det emne, og det var så næsten bogstaveligt talt den benzin jeg skrev Sten-serien på.

Bøgerne er letlæsning til 7-9 årige.

Forskellige ting i mit privatliv gjorde, at jeg ikke fik skrevet så meget de følgende små 10 år, eller jeg fik faktisk skrevet rigtig meget, jeg fik bare ikke gjort noget tilnærmelsvist færdig nok, til at det gav mening at forsøge at få det udgivet.

I 2018 var jeg klar igen og startede i det små, med at skrive små noveller på min forfatterprofil på Facebook. Jeg fik meget positiv respons, så på et tidspunkt fjernede jeg dem fra Facebook igen, skrev dem godt og grundigt igennem, skrev en flok nye og fik en redaktør på dem. I 2019 selvudgav jeg således "Flyhistorier - en samling kortprosa"

Under pandemien et par år senere fulgte jeg den op med en samling lidt længere noveller "Oppefra og ned"

Begge novellesamlinger er beregnet til voksne og - ifølge lektørudtalelserne - velegnet til ikke læsevante.

Det vil dog fortsat være børn og unge jeg vil fokusere på. Jeg har selv som barn haft så mange fede oplevelser, når jeg har siddet i stolen med en god bog og "set film oppe i hovedet", og jeg vil gøre mit til, at nutidens børn også har den mulighed.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Alrune, BoD, Fleggi

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.