Site logo

Pernille Brinch har altid hjulpet børn til at opleve glæden ved at lære noget. Først 12 år i folkeskolen som lærer, og de sidste 16 år har hun stået i spidsen for Time2learn - en virksomhed, der hjælper børn og deres voksne med at gøre læring lettere og sjovere - inde og ude.

Time2learn arbejder med:

  • pædagogisk udvikling
  • produktion og salg af læringsprodukter
  • kurser/rådgivning til skoler og institutioner
  • privatundervisning til børn
  • vejledning til forældre.

Danmarks første Læringshave blev etableret i Time2learn.

Hendes faglige dedikation ligger i at gøre det sjovere at lære. Indenfor dette felt holder hun masser af oplæg og kurser for forældre, skoler og institutioner.

Udgivelserne indenfor faglitteratur er mange. Især analoge læringsspil har Pernille Brinch specialiseret sig i indenfor - omdrejningspunkter har været dansk, matematik, ordblindhed.

Pernille Brinch har været læringsekspert og medvirkende på flere DR1 dokumentarprogrammer (fx ’De fortabte indvandrere’). Hun har udarbejdet undervisningsmaterialer til læringscamps (fx Egmont Fonden). Været medforfatter til bestselleren Legende let (solgt i 25.000 eksemplarer). Hun har medvirket som undervisningsspecialist i Projektet: Mig og min plejefamilie – en hånd til bedre trivsel. Et ambitiøst projekt, som skal styrke trivslen for børn og unge, der er anbragt i familiepleje.

De sidste 10 år har hun og hendes Time2learn-kolleger udviklet analoge læringsspil, apps og andre remedier, som har høstet flere priser.  Omdrejningspunktet er altid, at børn skal få gode opbyggende læringsoplevelser.

Det handler om at skabe et unikt samspil mellem skole, forældre og børn gennem sjove spil, apps og lege, der giver børn læringslyst, og en faglig hyggestund med deres lærere, kammerater eller familie.

Udgivelser

Har udgivet mere end 10 titler

Jeg kan bookes til

Oplæg, kurser, undervisning

Medlem af

NewPub

Titler

Legende let - sådan vil børn elske at lære
Mit hunde liv - Sådan vi børn elske at
Prinsessen med de farvestrålende poser

Kontaktinfo er til:

Forfatterens forlag

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.