Site logo

Palle Hansen-Skov, født 1953, tidligere tekstforfatter og grafiker i reklamebranchen, skaber nu billeder og fortællinger som kunstner og forfatter.

Romanen 'Karsten med K' er en nutidsroman, inspireret af specielt to ting: 1. Det særprægede og helt unikke miljø der findes i 'Håndværkerparken' i det sydlige Århus, samt 2. En ungdomsven der altid havde næsen langt fremme. Det kan heller ikke udelukkes at Karstens personlighed minder en del om forfatterens. Virkeligheden overgår nu og da fantasien.

Romanen 'Den lange færd' er en historisk spændingsroman der forgår i år 984 til 987. En far og søn bliver efter vikingernes hærgen i Bretagne gjort til slaver. I en utrolig rejse rundt i store dele af Europa prøver de at holde sammen og drømme om frihed.

I 2024 forventes endnu en historisk roman udgivet. Den foregår omkring opiumkrigen i Kina i starten af 1800-tallet. Mere om den sag senere!

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Kommer gerne og fortæller om bøgerne, krydret med oplæsning og generelle og specifikke betragtninger om historieopbygning, stil. inspiration m.m.
Desuden kan jeg fortælle om sammenspil mellem billedkunst og forfatterskab. Det handler om kreativitet, impulsivitet og indlevelse. Det kan være et arrangement hvor mine malerier udstilles og jeg på aftalte tidspunkter holder et lille foredrag.
Jeg taler også gerne om emnet "Kreativitet. Metoder til idé-generering". Det bunder i, at jeg tidligt i min reklamekarriere begyndte at interessere mig for "Lateral tænkning". Jeg arbejdede da på LEGO og på min vej videre i reklameverdenen og frem til nu hvor jeg skriver har jeg haft stor gavn af dette. Jeg går vist aldrig ned på mangel af idéer.

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Brændpunkt og Books on Demand

Titler

Karsten med K
2022
Forlaget Brændpunkt
isbn 9788794229401

Den lange færd - slavegjort af vikinger
2022
BoD
isbn 9788743034865
2. udgave
(1. udgave udkom i 2020)

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.