Site logo

Jeg er filmmager og forfatter, og har i mange år lavet kort- og dokumentarfilm samt forskellige videoprojekter hos Fenris Film & Multimedia ApS.

Jeg debuterede som romanforfatter i 2015 med auto-faktionen ”Bacon i Bagagen (genudgivet om e- og lydbog hos Lindhardt & Ringhof 2023/24), og min seneste solo-bogudgivelse er den personlige musikguide, “Tom Waits og Mig”. Ellers kan man nu om dage især finde mine tekster hos internetmagasinet POV International, mens min forskellige bogprojekter kan følges på min hjemmeside.

Jeg arbejder en del med både erindring og identitetsdannelse men ofte på en lidt bagvendt måde. Jeg har som regel også en meget personlig tilgang til mit stof, men prøver gerne at opretholde en humoristisk indfaldsvinkel. Eller udfaldsvinkel. Jeg har forsøgt mig med decideret genre-litteratur, men ellers skriver jeg en del auto-faktion (ja, med 'a'), som jeg vil påstå - indtil jeg modtager en stævning - er et begreb, jeg selv har opfundet.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Jeg optræder med et unikt, musikalsk og underholdende foredrag om Tom Waits og hans musik, og er baseret på arbejdet med min bog "Tom Waits og Mig", der udkom i 2019. Vi lytter til Waits, og jeg spiller også selv klaver undervejs for bl.a. at fokusere ekstra på hans melodiske univers.
Se mere på min hjemmeside.

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget politisk revy, Lindhardt og Ringhof, Byens Forlag, Lykkedal Forlag, Forlaget Enter Darkness, Gads Forlag

Titler

Tom Waits og Mig (2019, politisk revy), personlig musikguide.
Åndssvage Ozelot (2019, Byens Forlag), roman.
Bacon i Bagagen (2015, Forlaget Fenris Film & Multimedia, genudgivet 2023, L&R), rejsedokumentarroman/auto-faktion.
Dertil noveller i flere antologier (2018-22) samt essays og anmeldelser på POV International og i 1990'erne også en række fagbøger om film og sprog.

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.