Site logo

Passion for skrivning

Jeg er årgang 1976 og vokset op med de tidlige og meget sparsomme IT muligheder. Selvom man kan sige at ens iteresser ændrer sig gennem livet, har de mest fængende fra barndommen holdt ved: musikken, fotografiet, IT og det skrevne ord. Tilsat en god mængde nysgerrighed på fakta, uanset emnet.

Det meste af mit liv, har jeg skrevet, til mit private bibliotek af noter såvel som lange tekster der kunne være endt som en tidlig bog. Senere kastede jeg mig over journalistikken og fotografiet og blev bladredaktør i ca. et årti hvor jeg for alvor udviklede mine kompentencer.

Den bristede drengedrøm - de barske år og genvindelsen af livet

Det var oveni fotografiet, som blev min passion som koncertfotograf. Efter jeg blev ramt af en neurologisk sygdom som 7 årig, bristede drengedrømmen som guitarist hvor musikken måtte vige for noget andet, det fandt jeg en forløsning i, som fotograf. Men der skulle gå mange år, med voldsomt barske prøvelser, før jeg stod klar, imod alle tænkelige odds, at tage direkte af retterne fra 'livets bord'.

Den første bog

I foråret 2019 påbegyndte jeg et manuskript på en bog med små 3.000 ord, alt imens jeg var aktiv i Cannabis Danmark som fotograf og foredragsholder - efter en pause fra andet foreningsarbejde. En bog som på det tidspunkt skulle have et helt andet flow og indhold. Der lå dog andre planer forude som skulle have givet mig et adventure Danmark rundt i 2020 - lad os bare sige at en global virus kom i vejen og så måtte der findes et andet projekt. Den bog havde trods alt ligget i baghovedet i små 10 år, så mon ikke tiden var inde til skrivefasen.

Der var nu for alvor tid til at grave i egen historie - når man har været i flere TV-dokumentarer, gør folk sig nogle holdninger, der ikke nødvendigvis holder sig til det rent faktiske. Foruden pænt mange holdninger jeg nok deler med ca. godt og vel 1 million danskere, med et synligt eller usynligt handicap. 

Ca. 1 1/2 år tog selve skriveprocessen, så skulle der skæres fra og luges ud mellem linjerne. Det fik jeg nogle særdeles gode faglig råd til, uden at sige præcis hvad der skulle gøres. Til gengæld skrev hun et skarpt forord, af hjertet tak til Søs Egelind, der slet ikke ved hvor mange beundrere hun har fået med sine ord!

Bogen skulle have et ‘final touch’ eftersom den fik en overraskende godkendelse for at gengive Dronningens ord i forsvar for de handicaoqede, med min twist mod myndighederne. Det godtog Dronningen! Og man skuffer ikke en Dronning, så der er foruden coveret, et statement med et sigende billede i bogen.

Offerrollen har jeg det enormt svært med, og kaster mig ud i nyt når en begrænsning sætter ind. Nu er jeg forfatter, med mod på mere og andet litteratur.

Bogen er limit edition hardcover udgave og let læselig, du bliver med sikkerhed revet godt og grundigt rundt i hele dit følelsesregister, råt for usødet. Med et flabet smil… 

Fordyb dig eller en du holder af med "Stærk i stormen" - en gribende biografi, der ikke kun belyser det svære liv der jævnligt tildeles fra alle vinkler. Dette er en historie, som enhver kan forholde sig til og genkende, da den skildrer virkeligheden, som vi oplever den landet over med nedskæringer på det sociale såvel sundhedsområdet. Den er oplagt til debat.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Samtaler/interview. Med tiden foredrag

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Nordic Book

Titler

Stærk i stormen (Nordic Book, 2022)

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.