Site logo

Om forfatterne

Marie og Torben Lau Florin har mødt hinanden på vandrestien. Sammen har de skabt vandrehjemmesiden Frie fodspor, der med mere end 45.000 unikke læsere om måneden er en af Danmarks mest besøgte.

Som førstegenerationsvandrere er de erfarne i nybegynderfejl på stierne, og pædagogiske formidlere af den viden om vandring, man mangler i rygsækken, når man vokser op i asfaltjunglen eller parcelhusland. Målet er at give mennesker mod på at vandre gennem brugbar, ærlig og motiverende vandreinspiration.

Torben Lau Florin (født 1974) er uddannet folkeskolelærer og uddannelsesvejleder. Han arbejder som vejleder med at hjælpe unge med at finde deres sti i livet. Marie Lau Florin (født 1977) er uddannet journalist og cand.it i digital formidling. Hun arbejder som kommunikationsmedarbejder på Skovskolen, Københavns Universitet, og i Frie fodspor som rådgiver for fagfolk om vandrestier, digital formidling og oplevelsesdesign.

 

Til fods på Bornholm

Eventyrlige klippelandskaber, slyngede skovstier og buldrende vandfald. Bornholm er den lille vandreø med de store oplevelser.

I bogen 'Til fods på Bornholm' deler vi fascinerende fortællinger og brugbare vandreguides, der gør det ligetil at skyde genvej fra drømmene i sofaen til stierne på Bornholm.

Bogen dækker Bornholms to langdistanceruter – Kyststien rundt om øen og Højlyngsstien tværs over – plus 14 rundture på 3-15 km. Vi formidler Bornholms bedste skiltede stier og vores forslag til rundture på egen hånd ad gemte og glemte stier. I de levende, vedkommende og humoristiske fortællinger fra stierne kommer du med i brystlommen, og oplever Bornholms særlige sjæl, historie og natur åbne sig skridt for skridt. Fra sandet og vidderne i syd til Nordlandets kløfter og klipper.

Fortællingerne følges op af overskuelige og ærlige vandreguides, der gør det nemt selv at komme af sted. Med i rygsækken får du alle de tips og erfaringer, som vi selv savnede, da de startede med at vandre. Bogen er inspirerende og relevant for alle, der drømmer om at opleve Bornholm til fods året rundt.

Forlag Muusmann Forlag
Sider 200
Format 148×210 mm
Omslag Softback
ISBN 978-87-94441-32-2

Book Frie fodspor

Frie fodspor kan bookes til foredrag om vandring i hele landet både for private og fagfolk. Her kan du se Frie fodspors foredrag:

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Medlem af

Dansk Journalistforbund

Forlag forfatteren har udgivet på

Muusmann Forlag

Titler

Til fods på Bornholm

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.