Site logo

Maria Zelina Storborg er forfatter, foredragsholder, Zumba- og Yoga-instruktør samt psykoterapeut med speciale i energipsykologi.

Hun er født i 1977. Datter af tidl. astrolog, forfatter og højskoleforstander Vita Storborg, som hun i mange år har arbejdet tæt sammen med.

Maria Zelina er oprindeligt uddannet psykoterapeut gennem mesterlære og har specialiseret sig indenfor energipsykologi. I stedet for at have klienter har hun altid fokuseret på at undervise i redskaberne, så deltagerne kan lære, hvordan man selv kan ændre evt. problemstillinger og udfordringer i livet.

Maria Zelina Storborg er desuden en erfaren Zumba® og hold fitness instruktør. Maria Zelina er kendt for at undervise med stor danseglæde og smittende energi. Hun lægger vægt på, at dans og bevægelse er for alle, og at det er en af vejene til større livsglæde og selvkærlighed. Hun har på det seneste uddannet sig indenfor yoga, da hun ser det som en mulighed for at kombinere meditativ visualisering med fysisk bevægelse.

Hun holder foredrag i emner indenfor energipsykologi og livsglæde. Hun har 25 års undervisningserfaring, derunder ca. halvdelen indenfor holdfitness. Som masterinstruktør indenfor DGI coacher hun andre instruktører til at blive bedre undervisere.

Uanset om hun underviser i energipsykologi, yoga eller dance fitness, så er fokus altid på at skabe energi, kraft og glæde i deltagernes liv.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag og inspirationsindlæg:
Et hvilket som helst emne belyst ud fra energipsykologien
Foredrag/Workshop: Opnå glæde og livsoverskud
Foredrag/Workshop: Det handler i virkeligheden kun om energi
Foredrag/Workshop: Livsglæde og selvkærlighed
Dans dig glad!
Yoga og meditation
- eller en kombination

Medlem af

NewPub

Titler

Det handler i virkeligheden kun om energi af Maria Zelina Storborg

Mini-DRØMMELEKSIKON af Maria Zelina og Vita Storborg, 2021 dertil arbejdsbogen Hvad drømmer du om?

Gør livet til en dans! – endnu ikke udkommet!

Egen webshop/direkte salg
Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.