Site logo

Lad mig få dig til at le. 

Jeg har altid været en sand bibliofil. Allerede før jeg lærte at læse, sad jeg og bladrede i tegneserier, mens jeg prøvede at forestille mig den historie, der fulgte med billederne.

Dette var dog ikke nødvendigt særligt længe. I en alder af fire lærte jeg mig selv at læse, og allerede i børnehaven sad jeg og læste bøger op for de andre børn. Snart slugte jeg de selvsamme type bøger, som jeg nu selv prøver at skabe – fra den magiske verden fundet i fantasy til latteren fundet i komedier.

I virkeligheden var det jo kun et spørgsmål om tid, før jeg ville prøve at skrive mine egne. Skrivekunsten er dog netop det – en kunst – og mine første forsøg på en roman var, som de fleste første forsøg nu engang er – helt absurd forfærdelige.

Udholdenhed er dog nøglen til udvikling, og med en bachelor i Populær Fiktion fra The South Gate Creative Writing School og en kandidat i Kreativ Skrivning fra The University of Dundee har jeg haft de absolut bedste muligheder for at forbedre min skrivning.

Jeg er nu en udgivet forfatter med en engelsk debutroman – Saving Hell – der udkom i november, 2023.

Saving Hell er en fantasykomedie om den altid optimistiske Grace, der efter sin død finder sig i et overraskende dejligt Helvede. Bare ærgerligt, at en religiøs, halvdød fanatiker beslutter sig for, at Helvede bare ikke bør være dejligt.

Foruden Saving Hell har jeg skrevet adskillige billedbøger og noveller. Min næste roman – endnu en fantasykomedie – er i øjeblikket under bearbejdelse, og udkommer tidligst i 2025. Hvis interesseret kan du læse de fleste af mine noveller gratis på min hjemmeside Mariasjostrand.com.

Jeg skriver ofte i fantasy genren, og mine historier inkluderer næsten altid mere end en sund sjat humor – ligesom Elizabeth Bennet elsker jeg nemlig at le.

Den eneste ting bedre for en komedieforfatter er faktisk, når mine historier også får dig til det.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

📚 Mine Forfattertjenester: Styrk Dit Forfatterskab Professionelt

Er du på udkig efter professionel hjælp til din skrivning, en inspirerende oplæsning eller måske en sjov og lærerig skriveworkshop?
Så står jeg klar til at hjælpe. Som udgivet forfatter med en kandidat i kreativ skrivning kan jeg hjælpe med alt fra grammatik til karakterudvikling.

🖋️ Privat Skrivehjælp: Jeg leverer personlig og skræddersyet assistance til forfattere på alle niveauer. Uanset om du arbejder på en roman, novelle eller har brug for feedback på dit skriveprojekt, kan jeg guide dig med ekspertise og entusiasme.

🎤 Foredrag og Oplæsninger: Inviter mig til dit arrangement for en mindeværdig oplevelse. Mine levende fortælleevner og passion for litteratur vil fange dig, uanset om det er et biblioteksarrangement, litteraturfestival eller virksomhedsevent. Jeg tager med glæde også mine egne bøger med.

📝 Workshops og Klasser: Jeg faciliterer både skriveworkshops og klasser. Uanset om det er i en skole, virksomhed eller som en del af en litteraturfestival, vil deltagerne blive udfordret og opfordret til at udforske deres kreative potentiale.

Jeg kombinerer min lidenskab for skrivning med en engagerende undervisningsstil, der sætter eleven i centrum. Book mig til at berige dit skrivefællesskab, inspirere dine elever eller tilføje et kreativt strejf til dit næste arrangement.

📧 Kontakt: For bookingforespørgsler og yderligere information, kontakt mig på authormariasjostrand@gmail.com

Forlag forfatteren har udgivet på

Guardbridge Books

Titler

Saving Hell

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.