Site logo

Maria Lya Leerbeck er stifter af Forlaget Fortæl, hvor hun siden 2017 har hjulpet private familier med at forevige familie- og livshistorier til privat brug. I 2024 debutterede hun med sin første offentlige udgivelse af et storslået portræt af korleder Jens Johansen og hans livsværk, Vocal Line.
Marias styrke ligger i de personlige fortællinger og hendes evne til at skrive sig ind på livet af sine kilder, så man virkelig kan mærke det. Hun har gennem mange år holdt foredrag om livshistorier og afholdt workshops og kurser, hvor hun videregiver redskaber og værktøjer til selv at komme igang med at skrive enten egne eller andres erindringer.

"Lyden af et livsværk" er nok ikke det sidste vi har set fra Maria Lya Leerbeck.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag: DIT LIV - DIN HISTORIE
Vores fortællinger skaber vores identitet og virkelighed. Og lige så længe mennesket har eksisteret, har vi dokumenteret og delt vores erindringer og historier. Vi ved fra forskning at det, at nedskrive sine erindringer, kan have mange positive effekter - udover at skabe et eftermæle til de kommende generationer.
Med foredraget giver Maria et indblik i forskningen omkring livshistorier – og så giver hun konkrete redskaber til dig, der ønsker at skrive dine egne erindringer.

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Fortæl

Titler

Vocal Line – Lyden af et livsværk, 2024

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.