Site logo

Debuterede i 2013 med bogen EKSAMEN her kommer JEG! og er aktuel med den biografiske roman ARV AF STORHED – Et liv i mokkasiner.

Jeg er født og opvokset i Slagelse og har en uddannelse som korrespondent i engelsk og spansk samt en ED i engelsk fra CBS. Desuden har jeg en certificering indenfor business- og life coaching. I en lang årrække har jeg arbejdet i internationale virksomheder, herunder indenfor HR.

Jeg er guide ved Hørsholm Egns Museum og afholder kulturvandringer om det smukke Hirschholm Slot, som blev kaldt for 'Nordens Versailles'. Et slot som lå, hvor Hørsholm Kirke ligger i dag, og hvorfra Christian 7.'s livlæge, Struensee, regerede landet i kongens navn.


Om bogen 'ARV AF STORHED - Et liv i mokkasiner':

Jeg har skrevet en bog om Hakikta Najin Jordan. Bogen kom til veje gennem samtaler med hans enke, familie og venner, og ikke mindst gennem et kæmpe research-arbejde. Den bragte mig også til South Dakota, hvor jeg gik i hans (og hans slægtninges) fodspor.

Det blev hurtigt tydeligt, at Hakikta var en mand, der satte sig spor i verden. Han havde evnen til at lette folks hjerter for tyngende tanker, og han trak naturligt folk til sig med en respektfuld tilgang til alle og alt. Det har været så dejligt at møde og høre fra folk, som kendte ham eller havde mødt ham. På min FB-side skrev en taxachauffør, (som havde haft Hakikta som passager) at “… en af de allermest mindeværdige ture var med ham…..Der var bare så megen venlighed og oprigtighed i alt, han sagde…..Havde gerne mødt ham igen en dag."

Hakikta blev født i et reservat i Midtvesten. Da han endnu var lille, blev hans far indkaldt som soldat og sendt til Europa for at deltage i den igangværende 2. verdenskrig. Som ung soldat blev Hakikta sendt afsted til Vietnam-krigen, hvor han deltog i helikopterambulance-tjenesten. Hans ønske var at redde liv, og han modtog senere store hædersbevisninger for sin livreddende indsats.

Under krigen oplevede han at falde ud af helikopterambulancen fra stor højde under en redningsaktion. Han befandt sig snart på en junglebund af friske blade og en underskov i forrådnelse, mens han kæmpede for sit eget liv som ’savnet i aktion’.

Danmark og vikinger betød noget særligt for Hakikta helt fra barnsben, og hvorfor, giver min bog “ARV AF STORHED - et liv i mokkasiner” svaret på.

Gennem tilværelsen måtte Hakikta igennem en lang række prøvelser. Prøvelser, som drev ham i forskellige retninger. De stærke bånd til oldefaderen var ofte en mental støtte, når savnet efter familien rev i ham.

Bogen fortæller om en række kendte personer, han mødte gennem sit liv, såsom bl.a. den anerkendte franske journalist Henri Huet, der dækkede Vietnam-krigen for avisen Le Figaro, og Doris Leader Charge som havde en helt særlig rolle i forbindelse med storfilmen ‘Danser med Ulve’.

Vi hører selvfølgelig også om en række kendte danske navne, da Hakikta blev gift med danske Marianne, og de bosatte sig i Gentofte. Sammen rejste de rundt i blandt andet Danmark, Sverige, Tyskland og England for at fortælle om lakota-kultur. De nåede at være ude flere end 800 gange i bl.a. institutioner og foreninger samt ved offentlige og private arrangementer m.m.

Bogen fortæller også om kærlighed: til Marianne, til relationer, til mennesker på hans vej, til livet og til Moder Jord. Den viser også et menneske, der udviser tapperhed, tålmodighed, gavmildhed og udholdenhed. Den fortæller også om hans slægtninge, som omfatter store navne i amerikansk historie. - Bogen videregiver Hakiktas positive og universelle budskaber til os alle.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Forlag forfatteren har udgivet på

MOTIVATEme BOOKS

Titler

ARV AF STORHED - Et liv i mokkasiner (biografisk roman)
MANOLO - Det magiske sværd (børnebog)
Land of Sunshine (a children's book)
Solskinslandet (børnebog)
EKSAMEN her kommer JEG! (eksamensteknik)

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.