Site logo

Forfatteren er dansker bosat i Estland siden 1996 og har beskæftiget sig med de baltiske lande i over 35 år. I forbindelse med dobbelt jubilæum i 2018/2019, hvor staten Estland fyldte 100 år og sagnet om Dannebog 800 år udkom forfatterens udførlige bog på dansk om Estland, der både er en bog om landets historie og rejseguide, hvor ikke mindst landets mange forbindelser til Danmark og danskere behandles.

En dansk bog om Letland udkommer julen 2022 og der er planer om oversættelse af bøger fra estisk til dansk. Forfatteren har tidligere skrevet en bog på estisk og engelsk om luftfartsselskabet Estonian Air, der længe var dansk ejet (Maersk Air/SAS). Desuden har forfatteren oversat en ældre dansk bog til estisk.

Forfatteren skriver jævnligt artikler til Dansk-Estisk Selskabs medlemsblad og til Netmagasinet Røst om baltiske samfundsforhold. En form for blog om baltisk historie er oprettet i form af facebook-gruppen "Nordisk forum for baltisk historie".

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Forfatteren kan bookes til foredrag i Danmark eller andre steder om de baltiske lande. Det kan være med meget forskellige vinkler, dels om historien, ikke mindst de mange danske forbindelser til især Estland eller f.eks. om jødisk historie i de baltiske lande. Det kan også være aktuelle politiske emner, som f.eks. den indflydelse krigen i Ukraine har i Baltikum.
Forfatteren har optrådt i flere danske medier i forbindelse med seneste parlamentsvalg i Estland i 2019.
Forfatteren kan også bookes som guide i Estland og som rejseleder i hele Baltikum.

Medlem af

NewPub

Titler

Letland - Historie og seværdigheder, ISBN 9788797096918

Estland før og nu - Portræt af det mest nordiske land i Baltikum, ISBN 9788797096901

Estonian Air - The Story of Estonia's National Carrier (engelsk og estisk).ISBN 9789949814596

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.