Site logo

Jeg har i mange år arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationskonsulent. Jeg har blandt andet arbejdet meget for Lolland-Falsters Folketidende som skrivende og redigerende.

Min familie var i mange år plejefamilie. Bogen Et stort hjerte er ikke nok, er skrevet udfra egne erfaringer, deltagelse i familiepleje-netværk samt interview af 55 andre plejefamilier i hele Danmark.

Jeg har altid befundet mig i gymnastikkens verden, som udøver, træner, frivillig og desuden været redaktør på adskillige udgivelser om børnetræning hos GymDanmark.

Da jeg for nogle år siden fik konstateret brystkræft, skrev jeg daglige blogindlæg om mine tanker. Blogindlæggene blev samlet, da jeg var færdig med behandlingerne, og kan downloades gratis fra https://www.ravensource.dk/

Som 31-årig flyttede jeg med min familie fra indre Nørrebro i København til Gedesby på Sydfalster, vi er siden flyttet, først til Nykøbing Falster og nu bor vi i Guldborg. Jeg er begejstret for Sydhavsøerne. Bogen Lovestormen fra Lolland-Falster skrev jeg, da bevægelsen fyldte to år.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag om at være plejefamilie: Kom med indenfor i en plejefamilie, hvor det ikke er nok, at ville børnene, der følger biologisk familie, tilsyn, behandlere og kommunale sagsbehandlere med også.

Jeg deltager meget gerne i debatter om børneanbringelser, tvangsadoptioner, anbragte børn og plejefamilier (familiepleje).

Jeg fortæller gerne om mine brystkræftforløb og hvorfor jeg valgte ikke at spise den anbefalede medicin.

Jeg er begejstret for Lolland-Falster og hvordan en folkelig bevægelse var med til at ændre den negative opfattelse af en landsdel.

Jeg mener en masse om gymnastik og idræt, blandt andet om halfordelinger, muligheder for at dyrke sin idræt og idræt i foreningslivet.

Jeg holder gerne korte kurser i, hvordan man kommer i medierne.

Medlem af

NewPub, Dansk Journalistforbund

Titler

Et stort hjerte er ikke nok - om plejefamiliers arbejde, 2015, Forlaget Ravensource
Er jeg syg? blogsamling om et brystkræftforløb, 2016, Forlaget Ravensource
Lovestormen fra Lolland-Falster, 2017, Forlaget Ravensource

Egen webshop/direkte salg
Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.