Site logo

Jeg brænder for at formidle viden, som kan gøre verden til et bedre sted, specielt for vores firbenede venner - hestene. Viden, som er pakket ind i skønlitteratur i en parallelverden, hvor dyrene taler med hinanden.

Flyingh High blev skrevet som en øvelse. Jeg ville afprøve min skrivestil og finde ud af, om der er en målgruppe til den type bøger – heldigvis er skrivestilen blevet overvældende godt modtaget af både børn, unge, voksne og flere aviser og magasiner. Hvilket har givet den en bred målgruppe, som også indbefatter læsere uden hesteinteresse. "Bedste hestebog vi har læst." "Et vibe af en Disney-film." "Bør være ABC viden for alle der har med heste at gøre." Bedste bog siden Sigge." Osv.

Min kommende bog bliver i 3 bind eller 3 dele. Hovedmålgruppe er fra 14+

Denne bog bliver mit livsværk!

Bogen om Caribi er enormt personlig da det er historien om min egen once in a lifetime hest, Caribi, som nåede stjernerne trods alle ods. Helt bogstaveligt, nåede han stjernerne, idet hans sidste ejer har fået opkaldt ikke mindre end 2 stjerner efter ham da han døde (stjernebillederne indgår i bøgerne).

Det er virkelig meget oppe i tiden, at vores heste skal have en stemme og behandles, trænes, omgås og håndteres anderledes end de fleste af os er opdraget med. Dette inspirerer mig til at skrive mine romaner, så de er spækket med både direkte men også indirekte læring gemt ind i rørende, fængslende og tankevækkende historier.

VM i flere ridediscipliner blev afholdt i Danmark i år - 2022. Der blev vist ridesport på DR i utallige timer, hvilket bla har ført til en heftig debat, både blandt hestefolk og ikke hestefolk. Debatten går på, hvorvidt vi i det hele taget skal bruge heste i sport og hvis vi skal, i hvilket omfang og under hvilke vilkår. Hos FEI, som er den højeste internationale instans indenfor alt sport, bliver disse spørgsmål også debatteret og der forventes store forandringer frem mod OL i 2024. Denne debat gør mine bøger meget aktuelle.

Siden jeg var 13 år, har jeg undervist i ridning. Da Caribi var 3 år og jeg var 32, fik jeg kendskab til hestetræneren Monty Roberts og horsemanship. Caribi blev min prøvekanin. Og snart begyndte jeg også at undervise i horsemanship og træne med andres ”vanskelige” heste.

Jeg brænder stadig i lys lue for at udbrede kendskabet til god og dårlig horsemanship - og konsekvenserne heraf. Igennem mine bøger, kan jeg nå ud til et stort publikum og til alle dem, som jeg ikke længere kan nå, da jeg, af helbredsmæssige årsager, har indstillet min 40+ årige karriere som ridelærer og hestetræner.

Jeg har fået forhåndstilsagn om, at rigtig mange i både DK og i USA vil deltage i tilblivelsen af bøgerne om Caribi ved, at fortælle om deres oplevelser med og om Caribi, som levede det meste af sit liv i USA.

På den måde bliver det mere den virkelige historie med førstehåndsviden og ikke blot noget, som jeg finder på. For der er en del af hans liv i USA, som jeg endnu kun kender i småbidder.

Caribi er en levende og aktuel historie i 3 bind/dele om:

  • At træffe nogle svære valg
  • At nå sine drømme imod alle ods
  • At med god arbejdsmoral, vilje og vedholdenhed kan man nå stjernerne
  • At snyd, bedrag, griskhed og jalousi ødelægger mere end man forestiller sig
  • At verden er ÅBEN for os alle, hvis vi tør møde den og kan skabe og gribe chancer
  • At opleve og gennemleve stor sorg
  • At tilgive sig selv
  • At have venskaber på tværs af alder, køn, social status
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg vil elske at blive booket til:
Foredrag
Oplæsning
Workshop/kursus
Debat

Medlem af

NewPub

Titler

Flying High, hesten der ikke fandt sig i bullshit, 2019, Medudgiver hos Forfatterskabet. Fysisk bog, e-bog og lyd-bog. Findes også hos NOTA.
Flying High, er oversat til Amerikansk med titlen: A horse named Fly, a story of learning a new language og udkom juli 2023, hos forfatteren. E-bog og paperback.
Caribi, trilogi 2023, søger et forlag.

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.