Site logo

KRIMI MED BUDSKABER

Klaus Enghvidt Olsen skriver kriminalromaner indenfor meget forskellige genrer, men der er altid i dybere budskab i dem. De fleste kan bedste beskrives som Nordic Noir, hvor det er det primært er det psykologiske drama mellem personerne, der er motivet. Der lurer nemlig altid noget ubehageligt under den pæne overflade. Bøgerne har fået fine lektørudtalelser og gode anmeldelser fra bloggere og anmeldere.

"Som en besættelse" fokuserer på stikkerlikvideringer under besættelsen og deres konsekvenser langt frem i tiden. Krigen og traumerne stopper aldrig.

"Lihou dokumenterne" foregår i finansverdenen med bedrag og underslæb. Hvad er det, som driver mennesker ud i finansielle forbrydelser - og mord?

"Myrdede sjæle" fokuserer på metoo# og konsekvenserne for både offer og mistænkte i en voldtægtssag.

"Sandheden om Oliver" er både en thriller og et kærlighedsdrama, som foregår i "underdanmark". Hvem er helt og hvem er skurk?

"Vilje og afmagt" er en fiktiv løsning på en virkelig mordgåde, og handler om stærke viljer, som får andre til at føle afmagt.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag eller Kursus: Hvordan skriver man en krimi?" eller "Hvordan arbejder man med et plot?" eller "Hvordan laver man overraskende slutninger?"

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Memoris, Forlaget Underskoven, Skriveforlaget, Saxo

Titler

Som en besættelse
Lihou dokumenterne
Myrdede sjæle
Vilje og afmagt
Sandheden om Oliver
Tyren
Rusland efter murens fald

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.