Site logo

Virkeligheden er spændende og fantastisk. Ofte overgår det, som mennesker finder på og foretager sig, alt hvad vi er i stand til at forestille os, har jeg opdaget gennem mange år som journalist. Især når det gælder om at snige sig uden om love og regler, virker det som om, at der kommer ekstra gang i kreativiteten.

Jeg forsøger at beskrive virkelige hændelser og historiske begivenheder i et sprog og på en måde, så det bliver spændende at læse. For vi kan lære meget af historien, hvis vi orker at beskæftige os med den. Og meget af det der foregik for årtier siden, har indflydelse på det samfund og den tilværelse, vi lever i nu. Derfor er formidlingen så væsentlig.

Som forfatter giver jeg mig på ekspedition ind i diverse arkiver, gamle aviser og folks erindringer. Jeg researcher, tjekker og interviewer alle, jeg kan finde, der har relevans for historien. Det kan føre mig vidt omkring og har ofte resulteret i overraskende opdagelser. Når hjernen er ved at løbe over med viden, kaster jeg mig over tastaturet og forsvinder ind i ordenes verden, hvor jeg elsker at befinde mig, og vælger de helt rette ord til den stemning, jeg forsøger at formidle. Det er sådan en fornøjelse!

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Forfatter i Stuen (idé under udvikling)
Foredrag
Oplæsning
Samtale/interview
Workshop/kursus

Medlem af

Dansk Journalistforbund

Forlag forfatteren har udgivet på

Frydenlund

Titler

Cigaretter, whisky, penge og piger, Frydenlund 2022
Over alle grænser, Frydenlund 2021
Vejen til vrede, Frydenlund 2021
Fup, svindel og fifleri, Frydenlund 2020

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.