Site logo

"I løbet af mit liv har jeg kendt styrken i historiefortælling. Og dette er mig, der fortæller min historie. Med mere end 20 år brugt på at arbejde i multinationale selskaber, kan jeg fortælle, at jeg ikke kun har lært mine mest værdifulde erfaringer på kontoret. Denne historie dækker et årti af mit liv, da min karriere tog mig tværs over kloden. Du får min ærlige læring om lederskab, kultur, at lede transformation, og ikke mindst personlig udvikling. Som alle andre ledere har jeg håndteret nogle situationer godt, og andre mindre. Jeg har haft glorværdige succeser og snublende fiaskoer. Jeg har fornemmet frygt og frygtet det ukendte. Men ved at forblive nysgerrig, fortsætte med at tage risici, søge råd fra andre, og dyrke evnen til selvrefleksion, har jeg formået at lære og vokse - ja, vokse 'vertikalt'. I dag styrer jeg liv og lederskab på en mere konstruktiv måde, og denne bog deler det hele. Jeg håber, at min historie lærer dig noget, inspirerer dig, eller i det mindste ansporer dig til at reflektere over dit eget liv."

Dette er introduktionen til min debutbog, "Vertical Development," som jeg først udgav på engelsk på Amazon i 2021. Bogen er skrevet som en slags biografi og kombinerer personlige erfaringer med indsigter om ledelse, forandring, tværkulturelt arbejde og personlig udvikling. Ved at dele min ledelsesrejse opfordrer bogen læseren til selvrefleksion og en dybere forståelse af sig selv. Næsten hvert kapitel afsluttes med spørgsmål, der opmuntrer læseren til at reflektere over deres egne erfaringer og personlige udvikling.

Min internationale erfaring omfatter arbejde i fem forskellige lande, herunder Argentina, Storbritannien, Venezuela og Rumænien. I løbet af min karriere har jeg haft forskellige roller, fra juniorpositioner til ledende roller som CEO og CFO, hvor jeg havde overordnet ansvar for op til 1.000 medarbejdere. Min erfaring med at lede mennesker og teams fra forskellige kulturer har givet mig en dyb forståelse for tværkulturel dynamik og samarbejde.

Efter min mors alvorlige blodprop i 2018 besluttede jeg at afslutte min internationale karriere og vende tilbage til Danmark for at støtte min familie. Jeg dedikerede et år til at hjælpe min mor med at genvinde sin taleevne, og denne oplevelse inspirerede mig til at skrive bogen og dele min rejse. Jeg oversatte senere bogen til dansk (Vertikal Udvikling) og grundlagde HAFJALL Consulting, et konsulentfirma med et stærkt fokus på lederudvikling gennem executive coaching, mentoring og træning i ledelsesfærdigheder. Min særlige interesse for tværkulturel interaktion og dens unikke udfordringer og muligheder afspejles i både bogen og mit arbejde i HAFJALL Consulting, hvor jeg hjælper ledere og virksomheder med at navigere i en globaliseret verden og lede tværkulturelle teams effektivt.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg holder gerne foredrag eller deltager i debatter og interviews om ledelse, især tværkulturel ledelse – et emne, der bliver stadig mere aktuelt, efterhånden som vores arbejdsmarked bliver mere internationalt.

Forlag forfatteren har udgivet på

Saxo Publish

Titler

Vertikal Udvikling, 2022, Saxo Publish

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.