Site logo

Jeg har skrevet igennem mange år, ved siden af min karriere indenfor IT (Først som Websideredaktør, siden som Datatekniker med speciale i infrastruktur.) I efteråret 2019, tog jeg springet og valgte at blive fuldtidsforfatter. Både for at få min trilogi færdig, men også for at skrive fagbøger omkring IT, fortrinsvist IT sikkerhed, som er min anden store nørdeting, ved siden af forfatterskabet med de mørke væsner i fantasy verdenen.

Mine skønlitterære bøger, Wahreil serien, foregår i Dark fantasy genren. Den var egentligt planlagt til at være en trilogi (og fortællingen afsluttes også i tredje bog) men jeg har en fjerde på vej, der fortæller om tiden efter.

Min faglitterære bog omkring IT sikkerhed, forventer jeg udkommer i 2023 og omhandler de absolutte letteste metoder til at komme i gang med IT sikkerhed hjemme ved køkkenbordet, uden at skulle igang med uddanne sig i faget.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Calibat

Titler

I Thorøs Muld - 2011 - Første gang udsendt i Thorøhuse posten, fordelt i fire afsnit. Den er senere blevet samlet til en e-bog. - Forlaget Kenneth Lund
Wahreils Arv 1 – Skyggeliv, 2015, Forlaget Calibat
Wahreils Arv 2 – Skyggedød, 2020, Forlaget Calibat
Wahreils Arv 3 – Skyggehævn, 2023, Forlaget Calibat
IT-sikkerhed for begyndere, 2024, Forlaget Kenneth Lund

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.