Site logo

Jeg har skrevet skønlitterære bøger til børn og unge og fokuserer nu på et lidt ældre publikum, selvom bøgerne stadig kan læses af både unge og ældre. Den seneste bog har et samfundsrelevant udgangspunkt men er mere religiøst eller spirituelt orienteret end tidligere. Der må gerne være et godt budskab og følelsen af at have læst en god bog, når man har læst en bog færdig. Derfor har jeg bevæget mig mod det religiøse/ det spirituelle.

Da jeg er uddannet til at analysere læreprocesser og læringsmiljøer med henblik på at øge mulighederne for læring, inkluderer jeg sædvanligvis teorier baseret på læsestrategier i bøgerne. Bøgerne er derfor skrevet med hensyntagen til både hovedpersonens alder, køn, interesser mm. foruden kohæsion og kohærens i sproget, og teksten er layoutet for at øge læsbarheden. På den måde øges muligheden for at læsningen bliver en god oplevelse i hjemmet og måske den bedst mulige underholdning for den unge i fritiden?

GANESH er en elefantgud der skriver bøger, og forlaget hedder jo GANESH, men i virkeligheden er Ganesh gud for alt muligt andet end at skrive bøger. Dog er årsagen til at forlaget GANESH i sin tid fik sit navn netop, at Ganesh ofte afbildes med sin stødtand i hånden i færd med at nedfælde vigtige fortællinger om en fortidig krig. Når man ser ordet Ganesh i forlaget GANESH, bør man derfor tænke på, at Ganesh var den bedste til at skrive og ikke så meget på det overnaturlige element. Man kan også tænke på noget magisk, men det var ikke den oprindelige hensigt.

 

Visning af: Årg. 13 Nr. 2 (2018): Handling i kontekst (aau.dk) læs side 31-38

 

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Medlem af

NewPub

Titler

Unge danskeres deltagelse i volontørturisme

Målrettet organisatorisk nødhjælp

Kontaktinfo er til:

Forfatterens agentur

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.