Jeg arbejder på skønlitterære bøger til børn og unge, gerne med et spirituelt eller samfundsrelevant emne. Da jeg selv som barn ikke læste særlig mange bøger, er min målgruppe desuden børn og unge, der ikke gider at læse - for læselyst handler i høj grad om at finde noget, der passer til én både i sværhedsgrad, interesse og med et godt flow i sproget. Det vil sige, ikke nødvendigvis bare noget, der er lettere...

Derudover holder jeg af analyse af uddannelse, undervisning og læreprocesser. For eksempel i relation til forskellene i kulturer og interesser, både nationalt og internationalt. Igen går jeg mest op i, hvornår simple tiltag har stor effekt, og hvornår noget virker på trods af, hvad man troede. Min hovedinteresse er unschooling, hvilket for mig betyder at tage læreprocesser ud af skolen og ind i en anden kontekst. Her laver jeg blandt andet atypiske undervisningsplaner til unge, der keder sig og savner reelle læringsudfordringer.

Af projekter arbejder jeg med kreativ uddannelse i nærområdet som metode til at forbedre vilkårene for børn og unge, som af forskellige grunde ikke føler, de passer godt ind i den verden, de ser omkring sig. Ved at anvende kreativiteten mødes alle på det sted, hvor de har størst ressourcer, og det er lettere at bygge videre på positive oplevelser og dermed give de unge en rolle i samfundet, som er både positiv, ægte og unik.

Jeg skriver bøger, analyserer miljøer og arbejder som underviser i kreative og unikke situationer. Derudover arbejder jeg med billed- og brugskunst i alle mulige forskellige former og udstiller gerne min kunst eller illustrerer bøger, hjælper med layout ift. målgruppen eller lignende.

Udgivelser

Første bog er på vej

Medlem af

NewPub

Kontaktinfo er til:

Forfatterens agentur

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.