Site logo

Den der forsætligt kører over for rødt skider i sin egen rede er en roman, der tager sit afsæt i kuppet imod den tyrkiske præsident Erdogan i sommeren 2016. Romanen har i visse afsnit faktionskarakter. Romanen forfølger kuppet på to planer: Den indre tyrkiske udvikling og de eftervirkninger kuppet har i Danmark blandt herboende tyrkere. Romanen har bidraget til, at forfatteren er kommet på en liste over eftersøgte personer hos det tyrkiske politi.

Flugten fra Aleppo er en roman, der er blevet til gennem interviews med en syrisk familie, der flygtede fra Syrien til Danmark. Romanen fortæller om de lidelser som familien gennemgår både i Syrien under en stadig heftigere borgerskrig og om farens flugt, hustruens og de tre børns liv i det borgerkrigshærgede land efter farens flugt og afsluttes med fortællingen om morens og børnenes flugt. Romanen, der gengiver familiens oplevelser, beretter om umenneskelige forhold, forbrydere, der profiterer på kig og forfølgelse, men også om hjertevarme mennekser, der muliggør, at en flugt kan ende godt.

Solsorten sang er en roman, der fortæller om en kosovansk pizzariaejer, en makedonsk matematikprofessor og en dansk professor i didaktik, der sammen ti år efter borgerkrigens afslutning rejser rund i Kosovo. Her indsamler de beretninger fra ofre og bødler, alt sammen for at researche på om forsoning er mulig efter folkedrab.

 

Rokken og søanemonen er et lang essay om oplevelser i koma efter flere på hinanden følgende hjertestop. Det er ikke en sygdomshistorie, men en beretning om, hvad hjernen kan bibringe med af ukontrolerbare oplevelser, når den slippes fri i organismen, og bevidstheden bevæger sig i grænseområdet mellem liv og død og den fysiske krop holdes i live gennem maskiner, Bogen er illustreret med 22 tegninger af forfatterens oplevelser og syn på denne mentale rejse.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlagene: mellemgaard og Alias

Titler

Den der forsætligt kører over for rødt skider i sin egen rede, forlaget mellemgaard 2020
Flugten fra Aleppo, forlaget mellemgaard 2021
Solsortens sang, forlaget mellemgaard 2022
Rokken og Søanemonen, forlaget Alias 2023

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.