Site logo

Mine udgivelser

Min seneste bog fra 2021 er en børnebog: ”På rumpen ned ad trappen – og andre sjove historier for børn og bedsteforældre”. En bog som bedsteforældre kan læse op for deres børnebørn, og som børn selv kan læse, når de bliver store nok. Det er fortællinger fra min egen barndom. Vokset op på en bondegård, med mange dyr, karle og piger, hvor der af og til skete noget, som var sjovt eller uforudset. Hændelser jeg har digtet videre på som små historier for børn og bedsteforældre. Når jeg læser for børn, bliver de ofte stille og nysgerrige, og de tænker over livet i gamle dage (1950-erne). På plejehjem, seniorklubber og lignende, lyser ældre mennesker op, når de hører om noget, som de også kan huske fra deres egen tid.

Jeg læser gerne op, for børn såvel som voksne.

Mit faglige felt:

Min første bog er fra 2013: ”Fugle i flok. Om livet på arbejde, på overfladen og under”, som er cases fra mit professionelle arbejde som konsulent i organisationer. På arbejde sker der ofte ting, vi undrer os over: Relationer blusser op, magt og afmagt udspiller sig, roller og positioner kommer i spil. I ”Fugle i flok” skriver jeg om sådanne hændelser og om, hvad man kan stille op med de udfordringer.

Sammen med Mads Krarup udgav jeg i 2020 bogen: ”Psykodynamisk organisationsteori. Nogle grundbegreber – i kort form”. Korte beskrivelser med eksempler og illustrationer af centrale teoretiske begreber, i det psykodynamiske felt.

Jeg arbejder forsat freelance som mentor, coach og supervisor i mit faglige felt.

Om mig selv

Jeg har altid interesseret mig for litteratur og musik, og var i min ungdom aktiv i forskellige orkestre, mest rock og pop. Er nu i mit otium aktiv i skrivegrupper og litteraturnetværk. Desuden habil bassist i et seniororkester, igen rock og pop. Vi optræder i seniorklubber, til byfester, på plejehjem og lignende. Min motion får jeg på min racercykel på de østjyske landeveje.

Født 1951, uddannet økonom i 1977, master organisationspsykologi 2003.

E-mail: joergen.oest.joergensen@gmail.com

Mobil: 3027 1129

 

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Oplæsning: for børn og bedsteforældre, på biblioteker og institutioner

Fagligt arbejde: freelancer som mentor, supervisor og coach

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Skriveforlaget og bogForm

Titler

På rumpen ned ad trappen - og andre sjove historier for børn og bedsteforældre (2021)

Psykodynamisk organisationsteori. Nogle grundbegreber - i kort form (2020)

Fugle i flok. Om livet på arbejde, på overfladen og under! (2013)

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.