Site logo

Fra antikken til i dag og videre ud i fremtiden: Jeg interesserer mig for de store linjer og for at forstå mennesker på tværs af tid og civilisation. Derfor har jeg skrevet om antikkens Rom, diskuteret kristendommens udvikling og fulgt udviklingen af skrivekunsten op igennem to årtusinder.  Jeg har undervist i latin, kommunikation og redaktion på universitetet, og i perioder har jeg desuden været lærer i gymnasiet og grundskolen. Derudover har jeg holdt kurser i kreativ skrivning såvel som i retskrivning og tegnsætning. For tiden skriver jeg på en bog om at skrive.

Ved siden af er jeg medlem af Kulturministeriets Bogpanel, ligesom jeg tidligere har været formand for Dansk Forfatterforening. Jeg holder gerne foredrag om, hvor bogen og litteraturen er på vej hen.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet mere end 10 titler

Jeg kan bookes til

• Book mig til foredrag om bogbranchen: Er papirbogen mon ved at dø? Vil lydbogen ændre litteraturen? Vil robotterne overtage forfatternes arbejde i fremtiden?
• Book mig til kurser i at skrive og redigere tekster: I 2023-24 har jeg undervist på Syddansk Universitet i redaktion, og jeg har arbejdet freelance for en række af landets største forlag.
• Book mig til kurser i retskrivning, tegnsætning og sprogrigtighed: Jeg har styr på reglerne helt ned i detaljen og har holdt kommakurser for forfattere og journalister. Samtidig har jeg sproghistorisk viden om, hvorfor reglerne er udformet, som de er, og hvornår man kan tillade sig at fravige dem.

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Modtryk, Akademisk Forlag m.fl.

Titler

SKØNLITTERATUR
Kejserens klarsyn, roman, Arzig 2011
Hos Hades, roman, Modtryk 2006
Under tøjet, roman, Modtryk 2004
Idyl!, noveller, Modtryk 1999

ESSAYS
Litteraturstøtte i praksis. 14 essays, Arzig 2011
Hvis Gud er svaret, hvad er så spørgsmålet? 24 essays om kristendommen,
Det Andersenske Forlag 2007

SPROG OG GRAMMATIK
Alfabetas Grammatik, Alfabeta Forlag 2005
e-latin.dk, interaktiv tekstsamling, 2004
Latinsk grammatik på dansk, Akademisk Forlag, 2001
Modtryks minigrammatik, 1996

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.