Site logo

Mit navn er Jan Pedersen. Jeg er oprindeligt uddannet Produktionsingeniør fra det daværende Odense Teknikum (idag Teknisk Fakultet på SDU). Denne grunduddannelse er suppleret med en Executive MBA fra Henley i England, samt en række tekniske uddannelser og kurser.

Jeg har en lidt blandet karriere bag mig, dels i erhvervslivet, hvor jeg har arbejdet med produktionsoptimering, ledelse, teknik og teknologi.

Derudover har jeg en mangeårig karriere indenfor uddannelse. I 1990'erne indenfor erhvervsakademiuddannelserne, som jeg stadig er tilknyttet som censor. Og siden 2007 som Lektor på Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet i Odense.

Jeg har et langt og bredt forfatterskab bag mig, hvor jeg udgav min først bog i 1992. Siden er det blevet til en del flere, og p.t. har jeg 4 titler på gaden, hvor den nyeste "Metallurgi for Ingeniører", markerer højdepunktet både målt på faglig dybde og på sidetal.

Metallurgi for Ingeniører er en ikonisk bog, som første gang kom på gaden i 1962, skrevet af den legendarisk K. Offer Andersen. For 5 år siden blev jeg kontaktet af Polyteknisk Forlag for at lave en ny, stærkt forynget udgave af bogen og selvom jeg strittede imod i et års tid, endte det alligevel med, at jeg brugte de næste 4 år på opgaven, som resulterede i en ny bog, som kom på gaden i maj 2022.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Jeg giver gerne foredrag indenfor de områder, som jeg har skrevet bøger indenfor. Det vil hovedsageligt sige indenfor materialer og produktionsoptimering.
Jeg kan også bookes som deltager i paneldiskussioner, og som ressource person.

Medlem af

NewPub

Titler

Metallurgi for Ingeniører, 2022 Polyteknisk Forlag
Tids- og Metodestudier, 2020 Akademisk Forlag (tidligere Praxis)
Lean Basics, 2018 Forlaget Solhøj
Erhvervsøkonomi - for alle, 2017, Forlaget Solhøj

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.