Site logo

I bogen "De 5 Årstiders Energi" bliver du guidet igennem de årstidernes energi med teori, filosofi, fakta og praktiske øvelser.

Den teoretiske og filosofiske baggrund i bogen udspringer af den traditionelle kinesiske medicin og den vediske filosofi. Disse kombineres med relevante temaer, som udspiller sig igennem året, til refleksion og forståelse for årstidernes energier.

I bogen vil du for hver årstid finde nyttige livsstils- og kostråd, anbefalinger fra den traditionelle kinesiske medicin og vediske filosofi, årstidstemaer, enkle øvelser og forslag til yogastillinger. Sidst i bogen finder du desuden en oversigt over gavnlige fødevarer og urter. Alt sammen inspiration, som du kan bruge til at arbejde dig hen imod at bevare eller genskabe energibalancen i overensstemmelse med de enkelte årstider.

Bogen er skrevet af forfatter, yogalærer og foredragsholder Isabelle Evita Søndergaard og er letforståelig med en god blanding af teori og praksis og med inspirerende farveillustrationer. Den kan læses fra ende til anden, men er også ideel som opslagsværk til de forskellige årstider.

Isabelle Evita Søndergaard er erfaren yogalærer, mindfulness-instruktør og livscoach. Hun har boet på ashram i Indien og har igennem mange år studeret den vediske filosofi og den traditionelle kinesiske medicin. I bogen deler hun sin viden, erfaring og refleksioner om årstidernes energi – til inspiration og læring.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Isabelle Evita Søndergaard er erfaren yogalærer, mindfulness-instruktør, coach og foredragsholder og tilbyder undervisning og foredrag i emner indenfor energi, traditionel kinesisk medicin, vedisk filosofi og stress og trivsel.

Forlag forfatteren har udgivet på

Evita

Titler

De 5 Årstiders Energi

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.