Site logo

 

Født 1945 i Kbh: Det meste af mit voksne liv har jeg ernæret mig som kunstner og grafisk tegner, samt turistguide, foredragsholder, forfatter og boganmelder. I 2008 gik jeg på (selvvalgt) pension. Har siden 1985 vandret i Israel og Europa.

Sprog: Engelsk, tysk, fransk og hebraisk, (plus ”det løse”)

Turistguide: Efter endt uddannelse på tilsammen tre år (hhv. Kbh. og Jerusalem), har jeg, hovedsagelig på freelance basis, guidet danske grupper i Israel (mest i bus) samt alverdens turister i Jerusalem, (mest til fods). Fra 2002 til 2008 har jeg oprettet og været indehaver af et privat byvandringsbureau, Copenhagen Walking Tours.

Bog:  På Sporet af Peder Kæller. Nordiske pilgrimmes rejser til Det Hellige Land. Udg. Jerusalem, 1999. (Historiske øjenvidne beretninger). Solgt til deltagerne i danske pilgrimsgrupper.

Seneste Bog:Tante Ebba og Revolutionen”. Skrevet på grundlag af et større arbejde med at udrede de spegede tråde omkring en interessant (og hidtil) næsten ukendt begivenhed, der fandt sted i St. Petersborg under 1. verdenskrig.

”Børnene på Bakkekammen”: Bidragyder (Red.) Jesper Jespersen og Peter Olesen. udgave, 1. oplag, 2019/ © Forfatterne og Frydenlund / ISBN 978-87-7216-079-5

Kunst: Siden 1960erne har jeg arbejdet særlig med grafisk kunst, i form af plakater og postkort samt illustrationer af forskellig art. Derudover har jeg udført ganske mange oliemalerier og tegninger, ofte med naivistiske motiver og temaer. Solgt, udstillet offentligt, eller i privateje.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

14 Foredrag (Power Point, egne fotos og illustrationer): for det meste baseret på kulturhistoriske temaer, f.eks. jødisk liv i København gennem 400 år, eller historien om min egen families jødiske aner og deres liv i Danmark gennem 200 år. Andre temaer: Mine vandringer i Europa og Israel, inclusive en pilgrimsvandring fra DK til Santiago de Compostela i 2005. (3.500 km på 6 måneder.)

Medlem af

NewPub

Titler

TANTE EBBA OG REVOLUTIONEN – Historien om de sønderjyske krigsfangers "danske moder" i Rusland. Erindringer fra Riga og St. Petersborg 1911 - 1918

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.